6 top αξεσουάρ μαλλιών για νύφες

Οι καλοκαιρινοί γάμοι για το 2016 θα χαρακτηρίζονται από απλά φορέματα αλλά εντυπωσιακά headpieces. Το αξεσουάρ μαλλιών κάνει τη συνολική εμφάνιση πολύ πιο glamorous κι εσύ δείχνεις πιο ρομαντική από ποτέ. Εμείς βρήκαμε τα top 6 αξεσουάρ μαλλιών για νύφες σε περίπτωση που θα ντυθείς νυφούλα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ξεκινάμε με την πιο κλασική και boho επιλογή που συνήθως τολμούν οι καλοκαιρινές νύφες. Ένα μεγάλο headband ή στεφάνι από λουλούδια με το λευκό χρώμα να πρωταγωνιστεί. Όπως προαναφέραμε, ταιριάζει με boho νυφικά αλλά και σε γυναίκες με μακριά μαλλιά που θα έχουν είτε ολόισια είτε σπαστά.

Σε περίπτωση που επιλέξεις να κάνεις κότσο, ένα μικρό headpiece με λευκά λουλούδια και μεταλλιζέ φύλλα είναι η αρχαιοελληνική επιλογή που κολακεύει απλές ή minimal νύφες. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και προσθέσεις έξτρα αξεσουάρ ή κοσμήματα, όπως είναι τα σκουλαρίκια.

Το λεπτό μεταλλικό headband συνδυάζει το boho ύφος με το chic στοιχείο που θεωρείται απαραίτητο για ένα γάμο και μία νυφική εμφάνιση. Φόρεσέ το σαν στέκα και άφησε τα μαλλιά σου κάτω για πιο φυσικό και κοριτσίστικο αποτέλεσμα.

Τα υπερμεγέθη στεφάνια από λουλούδια σε όλα τα χρώματα είναι μία υπέροχη και fun πρόταση για το καλοκαίρι εν γένει. Αν σκοπεύεις να ντυθείς νύφη, άσε τα μαλλιά σου κάτω σε χαλαρές μπούκλες και συνδύασε με ένα λευκό φόρεμα από δαντέλα σε ίσια γραμμή και παστέλ ροζ πέδιλα.

Μπορεί να είναι διαχρονική αξία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί μια νύφη να βάλει πέπλο προσαρμόζοντάς το στις τωρινές τάσεις. Βάλε λοιπόν ένα λευκό πέπλο από τούλι και στερέωσέ το καλά με ένα στεφάνι από λευκά λουλούδια από πάνω. Καλύτερα να το βάλεις με ένα απλό λευκό φόρεμα και ίσια σανδάλια ώστε να είναι το αποτέλεσμα αρμονικό.

Μία super μοδάτη επιλογή με ένα κόσμημα για το κεφάλι. Μοιάζει με headband αλλά καλύπτει όλο το κεφάλι και παραμένει ένα διακριτικό αξεσουάρ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.