Τα ιδανικά θηλυκά φορέματα για έναν καλοκαιρινό γάμο

Οι γάμοι του καλοκαιριού μας επιτρέπουν να βάλουμε πολύ θηλυκά και ρομαντικά φορέματα. Η καθεμία από εμάς πρέπει να διαλέξει το χρώμα, μήκος και ύφασμα που της ταιριάζει και να λάμψει σε ένα γάμο. Εμείς βρήκαμε διαφορετικά αλλά εξίσου θηλυκά φορέματα που είναι τέλεια για κάθε ηλικία σε γάμο.


Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε με το υπέροχο κοραλλί που πάντα τιμάμε το καλοκαίρι, Η midi εκδοχή από τούλι και κολακευτικό μπούστο είναι η τέλεια επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις προαιρετικά με λευκό σακάκι. Ολοκλήρωσε το look με μπεζ peep toe πέδιλα και ένα χρυσό clutch bag.

 

Εάν θέλεις μία ασφαλή chic επιλογή για ιδιαίτερα events, όπως είναι ο γάμος, επίλεξε ένα αμάνικο ή κοντομάνικο pencil φόρεμα από δαντέλα σε κουφετί απόχρωση. Κάνε τον απόλυτο συνδυασμό με pointy λευκές γόβες και έναν κομψό φάκελο σε σιέλ ή φιστικί.

Το ασύμμετρο κόκκινο φόρεμα σε wrap γραμμή είναι κολακευτικό για όλους τους σωματότυπους. Το ιδανικό θα ήταν να μην το φορτώσεις με περιττά κοσμήματα και αξεσουάρ. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μπεζ ή κουφετί πέδιλα, ένα μικρό clutch bag σε λευκό ή χρυσό και μία κομψή αλογοουρά. Επένδυσε καλύτερα σε ένα εντυπωσιακό κραγιόν και πολλά μίνιμαλ χρυσά δαχτυλίδια.

Η απόλυτη εκδοχή του εντυπωσιακού maxi φορέματος. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας και δείχνει super glamorous σε ένα φόρεμα. Κράτα το μίνιμαλ με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και έναν γκρι φάκελο ή γίνε λίγο πιο εντυπωσιακή με μία λεπτή μεταλλική ζώνη στη μέση, ένα clutch στο ίδιο χρώμα και κόκκινο κραγιόν.

Το κοντό παστέλ φόρεμα με ελαφρές πιέτες στο κάτω μέρος είναι η απόλυτη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Το σιέλ είναι η σίγουρη λύση ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με μεταλλικά ασημί πέδιλα και ένα ίδιο clutch bag. Ολοκλήρωσε το look με κόκκινο μανικιούρ και ένα λευκό headband.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.