Denim λεπτομέρειες στο θέμα του γάμου

Το denim είναι ένα κλασσικό ύφασμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίσταση. Αν και με πρώτη σκέψη δεν μας ταιριάζει στο θέμα του γάμου, υπάρχει τρόπος ώστε να το κάνουμε να δείξει υπέροχο. Δείτε μερικές ιδέες και εφαρμόστε την πιο πρωτότυπη διακόσμηση ever.
Κατ’ αρχάς, προσδώστε denim λεπτομέρειες όπου μπορείτε. Φορέστε denim κομψές γόβες και επιλέξτε denim φορέματα για τις παράνυφες σας. Δοκιμάστε νέες ιδέες στην διακόσμηση και τοποθετήστε τα μαχαιροπίρουνα σε denim ύφασμα με τσέπη! Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα καλόγουστο.

Φτιάξτε μόνες σας ένα πρωτότυπο νυφικό μπουκέτο, ράβοντας μικρά λουλούδια από denim ύφασμα. Συμπληρώστε το σύνολο με επίσης ραμμένα λευκά λουλούδια και glamorous λεπτομέρειες όπως λευκές πέρλες και στρας. Όχι μόνο θα δείξετε υπέροχες την πιο όμορφη ημέρα της ζωής αλλά θα κρατήσετε και το μπουκέτο σας ως ενθύμιο, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλες οι νύφες.

Η διακόσμηση στα τραπέζια της δεξίωσης μπορεί να είναι ρομαντική και ταυτόχρονα rustic. «Ντύστε» διάφανα κηροπήγια με denim ύφασμα, πάνω στο οποίο θα έχετε ράψει λευκά κουμπιά και δαντέλα. Τα αναμμένα κεριά θα δώσουν μία γλυκιά ατμόσφαιρα. Φτιάξτε επίσης μικρά μπουκετάκια αναμιγνύοντας ραμμένα λουλούδια από denim ύφασμα με αληθινά αγριολούλουδα.

Εάν θέλετε να πρωτοτυπήσετε, φορέστε denim πουκάμισο πάνω από το νυφικό σας και επιλέξτε ένα denim παντελόνι για τον μέλλοντα σύζυγό σας. Είναι σίγουρο πως θα νιώθετε πολύ άνετα αυτήν την γεμάτη άγχος ημέρα ενώ ταυτόχρονα θα δείξετε πολύ όμορφοι και οι δύο στις φωτογραφίες.

Τέλος, επιλέξτε μία άκρως θηλυκή, χειροποίητη καλτσοδέτα που συνδυάζει ένα ρομαντικό denim λουλούδι με ιβουάρ δαντέλα και σπάγκο. To rustic στυλ θα είναι διάχυτο ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου σας. Επιλέξτε λοιπόν denim λεπτομέρειες για το θέμα του γάμου και απολαύστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας!

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.