6 tips για να εξοικονομήσετε χρήματα στον γάμο σας

Η προετοιμασία του γάμου σας έχει ήδη ξεκινήσει. Τα πάντα βρίσκονται υπό έλεγχο και κάθε μέρα έχετε κάτι καινούριο να κάνετε. Τι θα λέγατε όμως μαζί με την καλή προετοιμασία που έχετε κάνει να εξοικονομούσατε και κάποια χρήματα; Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. Οι καιροί κρίσης στους οποίους ζούμε δεν μας έχουν αφήσει και πολλά περιθώρια. Δείτε λοιπόν τα παρακάτω tips και εφαρμόστε τα άμεσα.

  1. Εάν έχετε γραφικό χαρακτήρα που θυμίζει καλλιγραφία, τότε μπορείτε να γράψετε μόνες σας τα προσκλητήρια. Εναλλακτικά, βρείτε μία γραμματοσειρά που σας αρέσει από τον υπολογιστή σας.
  2. Δοκιμάστε να βαφτείτε μόνες σας. Ο χρόνος που έχει μία νύφη να ετοιμαστεί είναι άφθονος και τα τρικς άφθονα. Δοκιμάστε μία απλή βάση, η οποία θα δείχνει όμορφα στις φωτογραφίες, και ένα εντυπωσιακό κραγιόν που θα διαρκεί. Επιλέξτε μία ουδέτερη σκιά για τα μάτια και τελειοποιήστε το μακιγιάζ με αδιάβροχη μάσκαρα. Είναι σίγουρο πως θα εξοικονομήσετε χρήματα καθώς το πιο βασικό για το νυφικό βάψιμο είναι η προετοιμασία του προσώπου μήνες πριν, κάτι που σίγουρα μπορείτε να κάνετε μόνες σας.
  3. Ξεχάστε τις λιμουζίνες και τα νοικιασμένα αμάξια. Δώστε στο δικό σας αυτοκίνητο την δική του λάμψη. Στολίστε το με λουλούδια, μπαλόνια και μία vintage πινακίδα «Just Married».
  4. Δοκιμάστε να στολίσετε τα τραπέζια της δεξίωσης με αντικείμενα που ήδη έχετε στο σπίτι. Παλιά, vintage βιβλία, αρωματικά κεριά και κορδέλες θα είναι τα ιδανικά για την διακόσμηση.
  5. Δεν χρειάζεται να σερβίρετε την κλασσική τούρτα γάμου. Βρείτε κάτι άλλο, το οποίο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Cupcakes, cookies ή μικρά πιτάκια θα αποτελέσουν την ιδανική λύση.
  6. Επιλέξτε το ιδανικό νυφικό, το οποίο θα είναι άνετο και θα σας επιτρέπει να χορεύετε όλη τη νύχτα. Μην αγοράσετε ένα έξτρα φόρεμα για την δεξίωση.
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.