Φορέματα για το bachelor πάρτι

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της. Από μικρό κοριτσάκι, έχει σχεδιάσει την κάθε λεπτομέρεια προσεκτικά. Το νυφικό, το θέμα του γάμου ή τα λουλούδια της διακόσμησης, τα πάντα είναι έτοιμα στο μυαλό της μέλλουσας νυφούλας. Κάτι όμως που ίσως δεν έχετε σκεφτεί είναι το φόρεμα για το bachelor πάρτι. Πολλές κοπέλες, την βραδιά πριν από την ημέρα του γάμου, κάνουν ένα πάρτι για να αποχαιρετίσουν τις φίλες τους και να χαρούν ως ελεύθερες. Δείτε λοιπόν τις επιλογές που έχετε και επιλέξτε το φόρεμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα σας.

Κατ’ αρχάς, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό μίνι φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα. Πόσο αγαπάμε την δαντέλα στο επάνω μέρος του φορέματος αλλά και στο τελείωμα. Μπορείτε να φορέσετε λευκές γόβες, nude ή κάποια έντονη απόχρωση, η οποία θα ταιριάζει στα αξεσουάρ, στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ σας. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα γλυκό chignon και απολαύστε την τελευταία σας βραδιά ως ελεύθερη με ακαταμάχητα ρομαντική διάθεση.

Ένα ρομαντικό φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη, σε tea length, θα ήταν εξίσου όμορφο για το bachelor πάρτι σας. Προσέξτε πόσο όμορφη είναι η λεπτομέρεια από δαντέλα! Δέστε τα μαλλιά σας σε μία κομψή αλογοουρά και φορέστε όμορφα κοσμήματα όπως ένα ντελικάτο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τι θα λέγατε για τον παρακάτω συνδυασμό; Ένα απλό λευκό φόρεμα αναδεικνύεται με υπέροχο τρόπο μέσω των όμορφων αξεσουάρ. Δοκιμάστε και εσείς να φορέσετε ένα λευκό φόρεμα με τουρκουάζ γόβες και ένα εντυπωσιακό κολιέ σε παρόμοια απόχρωση. Δημιουργήστε στα μαλλιά σας γλυκές μπούκλες και είστε έτοιμες!

Τέλος, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό μίνι φόρεμα με ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη. Είναι κατάλληλο το φόρεμα αυτό για ένα bachelor πάρτι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Απλώς, αφήστε τα μαλλιά σας λυτά, βαφτείτε πολύ λίγο και απολαύστε την βραδιά στο πλήρες!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.