Χρώμα γάμου: κόκκινο και μαύρο

Οι χειμωνιάτικοι γάμοι προσφέρουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στη διακόσμηση. Τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν πολύ με τις καιρικές συνθήκες αλλά και τη γενικότερη διάθεση του χειμώνα. Ταυτόχρονα, προσφέρουν μία πολύτιμη νότα κομψότητας και μοναδικότητας. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να διακοσμήσετε τον χειμωνιάτικο γάμο σας με τον υπέροχο συνδυασμό του κόκκινου με το μαύρο.
Ίσως να σας φάνηκε ιδιαίτερα περίεργη η επιλογή του μαύρου χρώματος. Σκεφτείτε όμως πόσα πράγματα μπορούν να έχουν αυτό το χρώμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε κομψότητα στα τραπέζια του χώρου της δεξίωσης επιλέγοντας τραπεζομάντηλα σε μαύρη απόχρωση. Επίσης, σε μαύρο χρώμα μπορούν να επιλεγούν τα φορέματα των παράνυφων, το κοστούμι και τα παπούτσια του γαμπρού καθώς και η διακόσμηση της τούρτας. Τα προσκλητήρια σας μπορούν να έχουν μαύρο φόντο και κόκκινες λεπτομέρειες ενώ μαύρους τόνους μπορεί να έχει και το μακιγιάζ σας όπως το eyeliner ή το μολύβι.


Οι κόκκινες νότες θα μπουν σε μικρότερη έκταση. Επιλέξτε κόκκινα λουλούδια για τις ανθοδέσμες. Φορέστε κόκκινα παπούτσια τόσο εσείς όσο και οι παράνυφες και επενδύστε όλες σε ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν. Κάντε έκπληξη στο γαμπρό φορώντας νυφικά εσώρουχα με κόκκινες λεπτομέρειες ή εντελώς κατακόκκινα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το κόκκινο χρώμα και στο νυφικό. Σαφώς και δεν χρειάζεται να φορέσετε κόκκινο φόρεμα. Κόκκινοι τόνοι μπορούν όμως να προστεθούν στην ζώνη της μέσης ή να δώσουν το στυλ του κορσέ.

Μικρές λεπτομέρειες στη διακόσμηση όπως τα πιάτα, οι χαρτοπετσέτες ή τα κεριά μπορούν να επιλεγούν σε κόκκινο χρώμα. Φτιάξτε τα δικά σας διακοσμητικά τοποθετώντας σε διάφανα βάζα λίγα κόκκινα τριαντάφυλλα. Επίσης, στολίστε τα καθίσματα με ένα άσπρο ύφασμα και δέστε στο πίσω μέρος έναν μεγάλο, ντελικάτο φιόγκο από κόκκινη κορδέλα.

Βρείτε διάφορες ιδέες για τον χειμωνιάτικο γάμο σας και προσθέστε μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες ώστε να έχετε την πιο όμορφη διακόσμηση γάμου ever!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.