Υπέροχα αναμνηστικά δωράκια για τους καλεσμένους του γάμου

Αν το ‘αντέχει’ η τσέπη σου, μπορείς να κάνεις έναν αξέχαστο γάμο για τους καλεσμένους σου. Κυριολεκτικά, γιατί θα τους δώσεις κάποια μικρά αναμνηστικά δώρα για να θυμούνται την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου. Ανάλογα με το budget που μπορείς να διαθέσεις, μπορείς να δώσεις πιο ακριβά και ιδιαίτερα δωράκια μέχρι χειροποίητα πράγματα με έξυπνο concept που δείχνουν ότι αφιέρωσες χρόνο για να τα σκεφτείς ή να τα προετοιμάσεις. Πάρε μερικές ιδέες και ανταπόδωσε κι εσύ με πιο μικρά και συμβολικά δώρα.

Απόκτησε οικολογική συνείδηση με τις τσαντούλες των σουβενίρ. Κρέμασέ τις σε όλες τις καρέκλες των καλεσμένων και άφησέ τους να αναρωτιούνται για το περιεχόμενο.

Μπορεί να σου φαίνεται αρκετά παιδικό, αλλά πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας ενήλικας που δεν λατρεύει τα γλυκά; Πάρε μικρά μηχανηματάκια για σοκολατάκια ή καραμέλες και δώσε κυριολεκτικά χρώμα στη δεξίωση.

Πάρε πολλά μικρά αρωματικά κεράκια και φτιάξε μεταλλικά βαζάκια που να γράφουν πάνω το δικό σου όνομα και του αγαπημένου σου αλλά και την ημερομηνία του γάμου.

Βάλε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο στην είσοδο της δεξίωσης και γέμισέ το με πέτρες που θα έχουν διαφορετικά ‘μηνύματα’. Βάλε τους καλεσμένους σου να διαλέξουν ένα και να το πάρουν μαζί τους. Ένα σουβενίρ με αισιοδοξία και λίγη φιλοσοφία.

Αν λατρεύεις τη ζαχαροπλαστική, φτιάξε χειροποίητες μαρμελάδες σε μικρά βαζάκια και γλύκανε τους καλεσμένους σου. Εναλλακτικά, προώθησε τη δουλειά κάποιου φίλου σου με γλυκά που φτιάχνει ο ίδιος.

Ετοίμασε ξεχωριστά δώρα για τις γυναίκες και τους άντρες. Μικρά παπιγιόν για τα αγόρια και κορδέλες ή βραχιόλια για τα κορίτσια.

Προετοίμασε μικρά γλαστράκια (πλαστικά ή κανονικά) σε βαζάκια με το όνομά σας και μία φράση. Είναι ένα υπέροχο δώρο για τους καλεσμένους ειδικά αν το φυτό είναι αληθινό. Το άνθισμά του συμβολίζει το γάμο και τη σχέση σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.