Το κατάλληλο φόρεμα για πολιτικό γάμο

Αν σκοπεύεις να κάνεις πολιτικό γάμο και θες να φορέσεις ένα κλασικό εντυπωσιακό νυφικό, δεν σε εμποδίζει κανένας. Υπάρχουν όμως και οι νύφες που προτιμούν ήσυχο γάμο στο δημαρχείο, με τους μάρτυρες και έναν ή δύο καλούς φίλους, ένα διακριτικό απλό φόρεμα και ένα αντίστοιχο γαμήλιο πάρτι. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία, βρες την έμπνευσή σου σε μερικά νυφικά που έχουν σχεδιαστεί για αυτόν το σκοπό ή σε απλές επιλογές φορεμάτων που μπορούν να φορεθούν και σε άλλες περιστάσεις.

Η Olivia Palermo είναι trendsetter και το αποδεικνύει περίτρανα κάθε φορά που εμφανίζεται. Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από iconic την ημέρα του γάμου της. Ένα φόρεμα σε στιλ μπλούζα φούστα που προφανώς φοριέται ακόμα και σε parties γίνεται κατάλληλο για χειμωνιάτικο γάμο με ένα λεπτό λευκό cardigan και μία εντυπωσιακή φούστα από τούλι και δαντέλα.

Αν είσαι stylish και παντρεύεσαι το φετινό χειμώνα, μην ξεχάσεις τη γούνα σου. Το γκρι με το λευκό συνδυάζονται τέλεια και σε κάνουν να δείχνεις σαν μοντέλο από editorial μόδας.

Η εκπληκτική Ρωσίδα σχεδιάστρια Ulyana Sergeenko δημιουργεί εντυπωσιακά φορέματα που φοριούνται κάθε μέρα, ακόμα και αν δείχνουν ιδιαίτερα glamorous. Αυτό το outfit αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για γάμο σε δημαρχείο και θα θες να το φοράς ξανά και ξανά.

Η Sarah Jessica Parker, ως Carrie Bradshaw φυσικά, κατέληξε σε πολιτικό γάμο φορώντας ένα outfit που βρήκε σε κάποιο μαγαζί με vintage ρούχα. Ακολούθησε το παράδειγμά της και ανακάλυψε σύνολα που έχουν έναν ‘παλιακό αέρα’ και συνδύασέ τα με εντυπωσιακές γόβες.

Retro style is back. Τα φορέματα της δεκαετίας του ’60 ήταν σε λεπτή και ίσια γραμμή, αμάνικα και από υφάσματα υψηλής ποιότητας. Ένα λευκό φόρεμα αυτού του στιλ είναι μία καλή λύση για την ημέρα του γάμου σου. Πρόσθεσε και ένα παλτό σε παστέλ απόχρωση και έχεις ένα wedding outfit.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.