Ιδέες διακόσμησης για μια ρομαντική δεξίωση

Η δεξίωση του γάμου σας θέλετε να έχει ένα ρομαντικό ύφος; Πλημμυρίστε την με παστέλ χρώματα, βάλτε λουλούδια, κεριά και επιλέξτε διακοσμητικά που να εκπέμπουν ένα νοσταλγικό στυλ.Το ύφος της δεξίωσης φυσικά θα πρέπει να συμβαδίζει και με τα υπόλοιπα στοιχεία που ολοκληρώνουν τη συνολική εικόνα του γάμου όπως ένα παραμυθένιο ρομαντικό νυφικό, ένα ανάλαφρο ρομαντικό χτένισμα, διακριτικό ρομαντικό νυφικό μακιγιάζ, όμορφα ρομαντικά φορεματάκια για τα παρανυφάκια και ανάλογες μπομπονιέρες και προσκλητήρια.

Ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα σε χρώματα ροζ λευκό και λιλά από απαλά μέχρι έντονα μπορούν να στολίσουν τα τραπέζια του γάμου, την εκκλησία αλλά και να τα κρατήσετε φυσικά στη νυφική ανθοδέσμη.

Centerpieces με βάζα και κεριά θα δώσουν μια ρομαντική νότα στο χώρο.

Διακοσμητικά αποξηραμένα λουλούδια είναι ιδανική για την έντονη ζέστη του καλοκαιριού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στολίσουν τις καρέκλες τη δεξίωσης αλλά και σαν κρεμαστά στο χώρο.

Τούρτα γάμου με λαμπερά στοιχεία και λουλούδια αληθινά ή ψεύτικα που να ταιριάζουν με τον ανθοστολισμό θα δώσουν μια ακόμα ρομαντική πινελιά αλλά και διακοσμητικά υφάσματα με αρκετή δαντέλα είναι ιδανικές επιλογές για μια τέτοια διακόσμηση.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.