Βελούδινες λεπτομέρειες σε έναν χειμωνιάτικο γάμο

Το βελούδο είναι ένα ύφασμα που δηλώνει μεγαλοπρέπεια και κομψότητα. Χρησιμοποιείται κυρίως τον χειμώνα είτε σε φορέματα είτε σε πανωφόρια κ.τ.λ. Μπορεί κάλλιστα όμως να χρησιμοποιηθεί στην διακόσμηση ενός χειμωνιάτικου γάμου. Δείτε πως μπορείτε να προσθέσετε βελούδινες λεπτομέρειες δίνοντας στον γάμο σας μία νότα αριστοκρατίας, καλού γούστου και κλασσικού στυλ.
Κατ’ αρχάς, το βελούδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο νυφικό σας. Επιλέξτε το ύφασμα με βάση το χρώμα του γάμου. Ιδανικές αποχρώσεις για τον χειμώνα είναι το μπορντό, το σκούρο μπλε, το κυπαρισσί, το μοβ και το βουργουνδί.

Μπορείτε να φτιάξετε μία ζώνη από βελούδο με έναν κομψό φιόγκο στο τελείωμα, η οποία θα στολίζει τη μέση της νύφης.

Τα παπούτσια της νύφης αλλά και των παράνυφων μπορούν να επιλεγούν επίσης σε βελούδο. Δεν είναι απαραίτητο τα δικά σας παπούτσια να είναι λευκά. Μπορείτε να φορέστε γόβες στο χρώμα του γάμου και να δώσετε έτσι μία έξτρα λεπτομέρεια βελούδου στο γάμο σας.

Τα φορέματα των παράνυφων μπορούν κάλλιστα να είναι από βελούδο ή να περιέχουν μικρά κομμάτια βελούδου όπως ένας φιόγκος ή μία λεπτή γραμμή στο τελείωμα του ποδόγυρου.

Δώστε επίσης στο ντύσιμο του γαμπρού βελούδινες λεπτομέρειες. Βελούδινα παπούτσια (όπως τα παραπάνω του οίκου Yves Saint Laurent) και ένα ασορτί βελούδινο παπιγιόν θα δώσουν στον αγαπημένο σας έναν αέρα κομψότητας.

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε βελούδο στην ανθοδέσμη και στην διακόσμηση του τραπεζιού της δεξίωσης. Δέστε τα μαχαιροπίρουνα με μία βελούδινη κορδέλα ή το πετσετάκι για τα χέρια. Συνδυάστε με χειμωνιάτικη διακόσμηση όπως το ξύλο, τα φύλλα και τα κεριά για να δώσετε έναν rustic αέρα στο τραπέζι.

Σκεφτείτε διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε βελούδινες λεπτομέρειες στο γάμο σας. Το θέμα του γάμου θα αποπνέει ζεστασιά και ευδιαθεσία ενώ ταυτόχρονα θα χαρακτηρίζεται για το κομψό και σικάτο στυλ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.