Υπέροχα νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Την ημέρα του γάμου σου, θέλεις να είσαι όσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή γίνεται. Εκτός από το νυφικό και το μακιγιάζ, οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο πώς θα φτιάξουν τα μαλλιά σου. Είναι γεγονός ότι, αν διαθέτεις μακριά πλούσια μαλλιά, μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε νυφικό χτένισμα θέλεις και να έχεις μεγάλη ευχέρεια επιλογών. Αν πάλι ανήκεις στις νύφες που έχουν κοντά μαλλιά, δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι ούτε και να νιώσεις υποχρεωμένη να βάλεις τρέσες ή extensions. Υπάρχουν υπέροχα ρομαντικά hairstyles για νύφες με κοντά μαλλιά.

Πιάσε μισά μισά τα μαλλιά σου με ένα κλιπ που έχει πάνω ένα λευκό λουλούδι. Δώσε όγκο στο πάνω μέρος και κάνε ελαφριές μπούκλες στα κάτω μαλλιά.

Ανήκει στα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για κοντά μαλλιά, για οποιαδήποτε περίσταση. Πέρασε όλο το μαλλί με ψαλίδι για μπούκλες, αλλά φρόντισε να είναι χαλαρές και όχι μεγάλες και ‘σφιχτές’. Κάνε μία έντονη φράντζα στο πλάι και είσαι έτοιμη.

Αντίγραψε το αριστοκρατικό χτένισμα της Scarlett Johansson. Μάζεψε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και απλά φρόντισε να τα στερεώσεις καλά με τσιμπιδάκια, ώστε να μην πετάνε προς κάθε κατεύθυνση. Βάλε αρκετή λακ στο μπροστινό μέρος ώστε να δείχνουν πολλά και ‘πλούσια’.

Αν έχεις κοντά μαλλιά, σημαίνει ότι έχεις την κατάλληλη ‘βάση’ για vintage και pin up hairstyles. Κάνε μεγάλη χωρίστρα από τη μία πλευρά, και φτιάξε vagues με χοντρά ρόλει. Ο ελαφρύς κυματισμός των μαλλιών είναι πολύ ρομαντικός και ‘αέρινος’.

Αν βάλεις το σωστό accessory, θα δείχνεις υπέροχη ούτως ή άλλως. Αν έχεις κούρεμα a la garcon, πρόσθεσε ένα πέπλο που στερεώνεται με στέκα από λουλούδια.

Απλή και φυσική. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως για να ξεχωρίσεις. Αν θες να αφήσεις τα μαλλιά σου εντελώς φυσικά, μπορείς να κάνεις μία αλλαγή στο χρώμα ή να κάνεις ανταύγειες σε στιλ ombre ώστε να ανανεωθείς.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.