Χρυσές λεπτομέρειες σε έναν χειμωνιάτικο γάμο

Το χρυσό είναι ένα χρώμα που υποδηλώνει μεγαλοπρέπεια, καλαισθησία και κομψότητα. Ταιριάζει υπέροχα σε έναν χειμωνιάτικο γάμο. Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με το λευκό, το ιβουάρ, το σάπιο μήλο και γενικότερα τα παστέλ χρώματα. Πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το ναυτικό μπλε ή το σκούρο κόκκινο είναι εξίσου όμορφες με το χρυσό. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε με πρακτικούς τρόπους να προσθέσετε χρυσές λεπτομέρειες στη διακόσμηση του γάμου σας.


Κατ’ αρχάς, ασχοληθείτε με το ντύσιμο σας ως νύφη. Επιλέξτε παπούτσια σε χρυσό χρώμα ή με χρυσά στρας. Αν το όνειρο σας ήταν ένας πριγκηπικός γάμος, μπορείτε να επιλέξετε μία χρυσή τιάρα για τα μαλλιά. Εναλλακτικά, τα νυφικά κοσμήματά σας πρέπει να είναι χρυσά. Εννοείται πως οι βέρες από τον αρραβώνα έχουν επιλεγεί σε χρυσό χρώμα.
Στον γαμπρό, σαφώς και δεν μπορείτε να προσθέσετε χρυσές λεπτομέρειες. Ίσως, η γραβάτα θα μπορούσε να «παίξει» στις αποχρώσεις του χρυσού. Απλώς, φροντίστε το κοστούμι του να είναι με βάση το δεύτερο χρώμα του γάμου ώστε να υπάρχει χρωματική αρμονία γενικότερα.


Τώρα, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα σωστά αντικείμενα για την διακόσμηση του χειμωνιάτικου γάμου σας. Θα μπορούσατε να επιλέξετε σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα με χρυσές λεπτομέρειες. Σε κάποια γωνία, μπορείτε να τοποθετήσετε μπουκάλια βαμμένα με χρυσό σπρέι καθώς και κεριά με χρυσά στρας. Τα διακοσμητικά αυτά θα δώσουν έναν rustic αέρα στον γάμο σας.

Άλλες πτυχές του γάμου και της δεξίωσης που μπορούν να «δεχτούν» χρυσές λεπτομέρειες, είναι η τούρτα, το προσκλητήριο, τα ποτήρια της σαμπάνιας, η ανθοδέσμες και τα φορέματα από τα παρανυφάκια.

Δώστε στο γάμο σας την γκλαμουριά που επιθυμείτε με τις κατάλληλες χρυσές λεπτομέρειες. Δείτε διάφορες ιδέες στο internet και εφαρμόστε αυτές που ταιριάζουν με τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις σας.
Απολαύστε την πιο όμορφη ημέρα του γάμου σας με κομψότητα και γούστο!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.