Ροζ γάμος, ένας ρομαντικός γάμος!

Το ροζ εκπέμπει μια αθωότητα, ένα ρομαντισμό και ένα αγνό στυλ! Αν ενδιαφέρεστε να δώσετε στο γάμο σας τα παραπάνω στοιχεία τότε το ροζ είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς. Να θυμάστε ότι το ροζ ταιριάζει τέλεια με το καφέ, το λευκό, το μαύρο ενώ ζευγαρώνει άριστα και με όλες τις παστέλ αποχρώσεις. Στα υφάσματα η δαντέλα, το τούλι αλλά και η λινάτσα μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν μαζί με το ροζ χρώμα μια τέλεια διακόσμηση για την εκκλησία και για τη δεξίωση.
Το ροζ, αγαπημένο χρώμα για πολλές νύφες, έχει πλέον ενσωματωθεί σε όλα τα στοιχεία του γάμου ώστε να σας δώσει πληθώρα επιλογών. Από λουλούδια με φυσική ροζ απόχρωση ώστε να δημιουργήσετε μια ονειρεμένη νυφική ανθοδέσμη μέχρι τις ανθοσυνθέσεις για το στολισμό της δεξίωσης μέχρι ροζ νυφικά, ροζ νυφικά παπούτσια, ροζ τούρτες γάμου, ροζ προσκλητήρια και μπομπονιέρες αλλά και ροζ λεπτομέρειες για το γαμπρό όπως η γραβάτα ή το παπιγιόν ή το μαντηλάκι για τη τσέπη του γαμπριάτικου κουστουμιού θα σας δώσουν μεγάλη γκάμα επιλογών για να ενσωματώσετε το αγαπημένο σας χρώμα στο γάμο σας.
Το ροζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρώμα γάμου οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με πολλά άλλα χρώματα ώστε να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη χρωματική παλέτα για το γάμο σας. Ροζ τραπεζομάντιλα με λευκές καρέκλες για τη δεξίωση του γάμου, ή ροζ χαρτοπετσέτες σε συνδυασμό με ροζ λουλούδια πάνω σε λευκό τραπεζομάντιλο είναι λίγες μόνο από τις ιδέες για τρόπους που μπορείτε να ενσωματώσετε το ροζ. Μια λίστα με τα πιο δημοφιλή λουλούδια με ροζ απόχρωση για να χρησιμοποιήσετε για τη νυφική σας ανθοδέσμη και το στολισμό περιλαμβάνει τα τριαντάφυλλα, τις ορχιδέες, τις παιώνιες, τον υάκινθο, τις κάλλες, τις τουλίπες, τις ορτανσίες και τις μαργαρίτες μεταξύ άλλων. Πάρτε ιδέες από τις εικόνες που ακολουθούν για να οργανώσετε κι εσείς ένα υπέροχο ροζ ρομαντικό γάμο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.