Όμορφες και ιδιαίτερες προτάσεις για νυφικές ανθοδέσμες

Οι νύφες επιλέγουν συνήθως ανθοδέσμη που να ταιριάζει με τον υπόλοιπο στολισμό, αυτόν της εκκλησίας. Δεν είναι όμως υποχρεωτικό αυτό, γιατί θα δεις ότι υπάρχουν τόσες επιλογές στο κομμάτι ανθοδέσμη που ίσως σε κάνουν να καταλήξεις σε μία αρκετά διαφορετική επιλογή από την αρχική σου.
Το πιο σημαντικό είναι να συνδυάσεις την ανθοδέσμη με την προσωπικότητά σου. Αν είσαι κλασική νύφη, θα είναι προτιμότερο να σετάρεις το μπουκέτο σου με το υπόλοιπο outfit. Αντιθέτως, αν είσαι πιο ‘τολμηρή’, μπορείς να παίξεις με τις αντιθέσεις και να προτιμήσεις κάτι μη αναμενόμενο.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις μια πρώτη ‘γεύση’.

Μια vintage ανθοδέσμη είναι ιδανική για νύφες που έχουν ‘ρομαντική’ διάθεση, αγαπούν τα πιο ‘παλιακά’ χτενίσματα και λατρεύουν τη δαντέλα, ακόμα και εκτός νυφικού.

Μια όμορφη επιλογή για φθινοπωρινό γάμο. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις, είναι για πιο χειμερινούς μήνες και ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα του λευκού και μπεζ.

Η παραδοσιακή ανθοδέσμη ανήκει σε γάμους που γίνονται στην εξοχή και έχουν μία essence από ηλιοβασίλεμα στο ύπαιθρο.

Είναι ίσως η πιο extravagant version που θα βρεις. Κάτι που δεν είναι απαραιτήτως κακό, γιατί δημιουργεί ένα πολύ αρμονικό και παραμυθένιο σύνολο. Να θυμάσαι ότι προϋποθέτει να είσαι κι εσύ μία κλασική νύφη με ανάλογο στιλ.

Το μωβ χρώμα στο γάμο είναι άκρως εντυπωσιακό και πραγματοποιεί εξαιρετική αντίθεση με το λευκό νυφικό. Μπορείς να ποντάρεις και στην ανάλογη διακόσμηση εκκλησίας, που είναι πιο ανατρεπτική και ιδιαίτερη επιλογή.

Δείχνει πολύ αυθόρμητη επιλογή, γιατί είναι σαν να έκοψες μόλις φρέσκα λουλούδια από τον κήπο σου.

Τα μεγάλα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το πάθος και τον έρωτα. Για τολμηρές και δυναμικές νύφες που έχουν μεσογειακό ταπεραμέντο.

Οι παστέλ αποχρώσεις… στα χέρια σου! Αν είσαι κλασική και θες ένα πιο ‘ήσυχο’ σύνολο, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.