Φορεματάκια για παρανυφάκια

Το πήρατε απόφαση πως θέλετε στο γάμο οπωσδήποτε παρανυφάκια και καλά κάνατε αφού τα κοριτσάκια δίνουν μια πιο γλυκιά νότα στην χαρούμενη αυτή ημέρα. Το θέμα σας είναι τι θα φορέσουν! Μπορείτε αρχικά να επιλέξετε φορέματα στο ίδιο στυλ με το νυφικό σας αν αυτό όμως δεν σας ενθουσιάζει τότε καταφύγετε σε φορέματα με Α γραμμή, αρκετό τούλι και όγκο, μεγάλους φιόγκους και φωτεινά χρώματα. Τέτοιου στυλ φορεματάκια ταιριάζουν άψογα σε μικρά κορίτσια και ειδικά σε παρανυφάκια.

Είναι συνηθισμένο το κατάστημα που θα επιλέξετε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε το νυφικό σας φόρεμα να διαθέτει και μια συλλογή από φορεματάκια για τα παρανυφάκια του γάμου σε διάφορα μεγέθη, ώστε να καλύπτουν ηλικίες από μικρά μέχρι μεγαλύτερα κοριτσάκια. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα σχέδια μετά που θα κλείσετε το νυφικό σας ώστε να διαλέξετε κάποιο που θα ταιριάζει με το στυλ του. Αν πάλι τα φορεματάκια του οίκου νυφικών δεν ταιριάζουν με το γούστο σας θα πρέπει να αναζητήστε κάποιο στα καταστήματα με παιδικά ή βαφτιστικά ρούχα ή να ράψετε κάποιο κατά παραγγελία. Πάρτε ιδέες από όμορφα φορεματάκια για παρανυφάκια από τις εικόνες που ακολουθούν.

Tip : Φροντίστε τα φορεματάκια που διαλέξετε για τα παρανυφάκια σας να μην είναι πάρα πολύ μακριά. Αν και παρανυφάκια μην ξεχνάτε πως τα μικρά κοριτσάκια είναι κυρίως παιδιά που ειναι εύκολο να μπερδευτούν και να πέσουν με ένα πολύ μακρύ φόρεμα, καθώς επίσης θα θέλουν να παίξουν και να χορέψουν στη δεξίωση του γάμου θα ακολουθήσει.

Images : pinterst.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.