Γάμος σε αμπελώνα

Πρόκειται να παντρευτείτε το καλοκαίρι; Τότε ένας γάμος σε αμπελώνα είναι μια εξαιρετική ιδέα! Το ξύλο, το πράσινο χρώμα, τα λουλούδια, τα κληματόφυλλα είναι βασικά στοιχεία που πρέπει να πρωταγωνιστούν στη διακόσμηση. Τα φυσικά υλικά και το καταπράσινο περιβάλλον θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα γάμο σε αμπελώνα.


Φυσικά το κρασί θα πρέπει να ρέει άφθονο ενώ τόσο οι μπομπονιέρες, τα centerpieces για τα τραπέζια της δεξίωσης όσο και τα δωράκια των καλεσμένων θα πρέπει να έχουν στοιχεία που θα θυμίζουν αμπελώνα, κρασί και σταφύλια. Για δώρα για τους καλεσμένους μπορείτε να επιλέξετε φιάλες κρασί με ένα ευχαριστήριο μήνυμα πάνω ή τη φωτογραφία σας.


Το βασικό είναι να βρεθεί το κατάλληλο κτήμα που θα φιλοξενήσει το γάμο. Αν ο γάμος γίνει μεσημέρι θα χρηστείτε τέντες για σκίαση, ενώ αν πρόκειται για βραδινό γάμο θα χρειαστείτε κατάλληλο φωτισμό. Τα τραπέζια για τους καλεσμένους μπορούν να είναι είτε μακριά, είτε ροτόντες και το καλωσόρισμα του γάμου με ένα δροσερό λευκό κρασί μπορεί να γίνει σε ένα μπαρ στημένο στη είσοδο πάνω σε δυο μεγάλα βαρέλια. Πάρτε ιδέες από τις εικόνες που ακολουθούν ώστε να διοργανώστε κι εσείς ένα όμορφο γάμο σε αμπελώνα.

Images : pinterest.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.