Αρίθμηση στα τραπέζια δεξίωσης του γάμου με στυλ

Το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουν στη δεξίωση του γάμου οι καλεσμένοι σας είναι το τραπέζι που θα καθίσουν. Εσείς φροντίστε να το κάνετε όσο πιο κομψό και όμορφο γίνεται. Εκτός από τη διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης η οποία μπορεί να είναι με λουλούδια φρέσκα, κεριά ή διακοσμητικά εποχής, στο τραπέζι χρειάζεται να υπάρχει και ένα διακοσμητικό με την αρίθμηση του. Επιλέξτε πρωτότυπα υλικά όπως γυάλινα μπουκάλια, σχοινιά, μικρούς πίνακες αλλά και κορνίζες με φόντο τον αριθμό!
Το στοιχείο που θα περιέχει τον αριθμό του τραπεζιού καλό είναι είτε να είναι σε μεγάλο μέγεθος, είτε να βρίσκεται τοποθετημένο ψηλά, σε θέση που θα είναι εύκολο για τους καλεσμένους να το βρουν. Ναι μεν ο άνθρωπος στην υποδοχή της δεξίωσης θα κατευθύνει τους καλεσμένους σας προς τη σωστή πλευρά, αλλά και ένα ευανάγνωστο ταμπελάκι με τον αριθμό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και γλιτώνει περιττές βόλτες και κίνηση στο χώρο της δεξίωσης.
Τα ταμπελάκια με τους αριθμούς των τραπεζιών μπορεί να αναλάβει το άτομο που θα επιμεληθεί τη συνολική διακόσμηση της δεξίωσης ώστε να υπάρχει ένα ενιαίο στυλ. Αν βέβαια πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να ασχοληθείτε εσείς προσωπικά με την αρίθμηση των τραπεζιών της δεξίωσης. Στις εικόνες που ακολουθούν θα βρείτε όμορφες και έξυπνες λύσεις για να αριθμήσετε τα τραπέζια που θα καθίσουν οι καλεσμένοι σας με στυλ.
Τα πιο αγαπημένα μας είναι οι αριθμοί μέσα στις μικρές vintage κορνίζες, τη οποίες μπορείτε να αγοράσετε από κάποιο κατάστημα με αντίστοιχα είδη και μετά να τις χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας για τις προσωπικές σας φωτογραφίες. Ή μπορείτε να τις αναζητήσετε σε υπαίθριες αγορές, παζάρια και παλαιοπωλεία για αυθεντικό vintage στυλ. Μια ακόμα λύση είναι να αγοράσετε χαρτί καλής ποιότητας και να τυπώσετε στον εκτυπωτή σας τα ταμπελάκια με τους αριθμούς των τραπεζιών, ή να ζητήστε από το κατάστημα που παραγγείλατε τα προσκλητήρια του γάμου σας να σας φτιάξει και τα νούμερα για τα τραπέζια με παρόμοιο θέμα και γραφικά στοιχεία.


Images : pinterest.com
broamroo:

View Comments (0)

Related Post

This website uses cookies.