Νύφη + Κολιέ… Επιλέξτε σωστά και εντυπωσιάστε τους πάντες!

Το κολιέ είναι πιο τα πιο αγαπημένα και κομψά κοσμήματα τόσο για τη μέρα που θα ντυθεί μια γυναίκα νύφη όσο και για τις καθημερινές εμφανίσεις. Φυσικά το κατάλληλο κολιέ για τη νυφική εμφάνιση είναι τελείως διαφορετικό από ένα καθημερινό κόσμημα. Πολλές φορές αποτελεί μέρος από το σετ νυφικών κοσμημάτων που αγοράζει η οικογένεια του γαμπρού στη νύφη, ή μπορείτε αν θέλετε ένα διαφορετικό στυλ να διαλέξετε και ένα ξεχωριστό κομμάτι αποκλειστικά για τη να ολοκληρώσει τη νυφική σας εμφάνιση.

Τα νυφικά σετ κοσμημάτων συνήθως σε λευκό ή κίτρινο χρυσό ίσως να μην συμπληρώνουν ιδανικά το νυφικό που έχετε επιλέξει. Το χρώμα, το σχήμα ή το στυλ του κολιέ μπορεί να είναι διαφορετικό από το ιδανικό που θα αναδείξει το νυφικό σας ή το χτένισμα που θα επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να βρείτε το κολιέ που ταιριάζει με τη νυφική σας εμφάνιση και να το συνδυάσετε με ένα άλλο κομμάτι από το νυφικό σετ, όπως το βραχιόλι, που δεν είναι τόσο κοντά στο πρόσωπό σας.

Αν θέλετε να φορέσετε κολιέ την ημέρα του γάμου σας θα πρέπει να γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες :

  1. Το νυφικό σας δεν θα πρέπει να έχει κλειστό λαιμό,
  2. το ντεκολτέ σας δεν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προκλητικό και
  3. το νυφικό σας θα πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές ήσυχο.

Αν επιλέξετε ένα δαντελένιο νυφικό σε ίσια γραμμή τότε 3-4 σειρές από πέρλες είναι τέλεια επιλογή. Για εσάς που θέλετε να κάνετε τη διαφορά ποντάρετε σε ένα νυφικό λευκό χωρίς ιδιαίτερα ντραπ και συνδυάστε με ένα πολύχρωμο xl κολιέ. Όσο για τις νύφες που θέλουν πραγματικά να εντυπωσιάσουν ένα open back νυφικό σε συνδυασμό με ένα κολιέ που θα πιάνει και την πλάτη είναι μια καταπληκτική επιλογή!

Image source

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.