Νυφικά παπούτσια Monique Lhuillier Άνοιξη Καλοκαίρι 2014

Η Monique Lhuillier είναι γνωστή για το εκλεπτυσμένο και υπέρκομψο στυλ της. Κάθε σεζόν εκτός από νυφικά φορέματα και αξεσουάρ δημιουργεί και νυφικά παπούτσια. Πιστή στο ραντεβού της εκτός από τα νυφικά Monique Lhuillier Άνοιξη 2014 και φέτος δημιούργησε για την άνοιξη καλοκαίρι 2014 μια εξαίσια συλλογή από elegant παπούτσια που σκοπό έχουν να εκτοξεύσουν κάθε bridal look.
Με τη δαντέλα και το glitter να κυριαρχούν η φετινή συλλογή νυφικά παπούτσια Monique Lhuillier θα σας συναρπάσει! Κομψά πέδιλα με λουράκια σε λευκό, ασημί και ροζέ χρυσό θα κερδίσουν τις νύφες του καλοκαιριού. Μποτάκια με δαντέλα και όμορφα κουμπώματα είναι πιο ταιριαστά για χειμωνιάτικους γάμους, και η πιο κλασσική επιλογή στα νυφικά παπούτσια, η γόβα, αυτή τη φορά αποκτά πιο μοντέρνο στυλ με glitter και ασύμμετρα κοψίματα που τελειώνουν με διαφάνεια.
Όσες νύφες επιλέξουν νυφικά με δαντέλα στη νέα collection με νυφικά παπούτσια Monique Lhuillier Άνοιξη Καλοκαίρι 2014 θα βρουν το ιδανικό ταίρι για το φόρεμά τους. Γόβες, peep toe, πέδιλα και μποτάκια ντύνονται με δαντέλα σε λευκό και ιβουάρ για ένα αξεπέραστο ρομαντικό look.
Σανδάλια με glitter θα δώσουν τη λάμψη που θέλετε στο γάμο σας με κομψό και διακριτικό τρόπο. Συνδυάζονται τέλεια με glitter στο νυφικό μανικιούρ, είτε είναι στην άκρη του γαλλικού ή σε κάποια επιλεγμένα δάχτυλα. Όποιο κι είναι το στυλ του γάμου σας και το ύφασμα του νυφικού που θα επιλέξετε στην νέα συλλογή με νυφικά παπούτσια Monique Lhuillier Άνοιξη Καλοκαίρι 2014 θα βρείτε τα ιδανικά υποδήματα για μια υπέροχη νυφική εμφάνιση.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.