Διακόσμηση γάμου με pom poms

Θέλετε να διακοσμήσετε το γάμο σας με κάποιο χαρούμενο, εναλλακτικό και φθηνό διακοσμητικό… Τα pom poms είναι η τέλεια επιλογή. Πρόκειται για μεγάλα χάρτινα διακοσμητικά τα οποία βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και κοστίζουν λιγότερο από 1 ευρώ το ένα.

Φτιάχνονται πανεύκολα και μπορούν να δώσουν στην αίθουσα της δεξίωσης, στην εκκλησία και στο προαύλιο έναν πιο χαρούμενο τόνο. Τα pom poms μπορείτε είτε να τα φτιάξετε μόνοι σας αν έχετε χρόνο και διάθεση ή να τα βρείτε σε καταστήματα με διακοσμητικά.

Η ποικιλία στα χρώματα που θα βρείτε τα pom poms είναι τεράστια, γεγονός που θα διευκολύνει πολύ να τα ενσωματώσετε στη χρωματική παλέτα του δικού σας γάμου. Μπορείτε να στολίσετε ολόκληρη την οροφή της δεξίωσης με pom poms, την πίστα, να τοποθετήσετε μια σύνθεση πάνω σε κάθε τραπέζι ή να δημιουργήσετε επιλεγμένες γωνιές στην αίθουσα ή το σπίτι όπου τα υπάρχουν, όπως ένα μπουφέ, η σκάλα, το τραπέζι με το βιβλίο των ευχών ή μια όμορφη γωνία. Δείτε εικόνες με διακόσμηση γάμου με pom poms και πάρτε ιδέες.

Image source

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.