Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση γάμου

Το παν στη διακόσμηση γάμου είναι η πρωτοτυπία, να κάνετε δηλαδή πράγματα που οι καλεσμένοι σας δεν έχουν ξαναδεί!
Αρχικά αναρωτηθείτε τι αρέσει σε εσάς και τον αγαπημένο σας και ανάλογα δημιουργείστε. Αν για παράδειγμα είστε φίλοι της μουσικής διακοσμήστε με μεγάλους δίσκους ή τοποθετήστε ως centerpiece αγαπημένα σας cd. Αν σας αρέσουν τα ταξίδια βάλτε εικόνες από αγαπημένους προορισμούς και μεγάλους ταξιδιωτικούς χάρτες να στολίζουν το κέντρο των τραπεζιών.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από διάφορες χώρες που σας αρέσουν ανάλογα διακοσμητικά στοιχεία. Αν σας αρέσει η Ινδία μπορείτε να τοποθετήστε εθνικ μαξιλάρες και μεταλλιζέ υφάσματα. Αν αγαπάτε την Κίνα οι κλασσικές ομπρέλες και οι αριθμοί τους μπορούν να ολοκληρώσουν τον ιδιαίτερο γάμο σας.

Μια υπέροχη ιδέα είναι οι οπτικές ίνες όπου μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στα τραπέζια των καλεσμένων όσο και στο τραπέζι όπου θα κόψετε την τούρτα, το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον μαγευτικό.

Με τα υφάσματα μπορούν να δημιουργηθούν υπέροχες κατασκευές όπως λουλούδια αλλά και πολύ ιδιαίτερα σχέδια. Τέλος παίξτε με υλικά περίεργα όπως φελλοί, μαυροπίνακες, vintage διακοσμητικά της γιαγιάς σας, γραφομηχανές και κορνίζες.

Για τη διακόσμηση της εκκλησίας αρκεστείτε σε υφάσματα και λουλούδια έτσι ώστε να δώσετε μεγάλη έμφαση στη δεξίωση. Βρήκαμε υπέροχες πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση γάμου και σας τις παρουσιάζουμε στις παρακάτω εικόνες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.