Νυφικά παπούτσια 2013 Sagiakos

Τα παπούτσια είναι βασικό στοιχείο της νυφικής εμφάνισης για αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στο σχέδιο και το στυλ. Αυτό που πρωτίστως πρέπει να φροντίσετε είναι τα παπούτσια να ταιριάζουν με το νυφικό έτσι ώστε η εικόνα σας να είναι καλαίσθητη.

Μια από τις εταιρείες που αρκετές Ελληνίδες νύφες αγαπούν είναι η Sagaikos. Με ποιότητα, φινέτσα και υψηλή αισθητική χαρακτηρίζονται όλες οι νυφικές συλλογές ! Κάθε σεζόν οι προτάσεις της Sagiakos είναι απλά εντυπωσιακές καθώς εισάγει τα πιο ισχυρά brand names της παγκόσμιας αγοράς όπως GFF, D&G, Byblos, Calvin Klein, Laura Biagiotti, Paris Hilton, Replay, Harley Davidson, Noir and Co, Ice Iceberg, Diesel.

Στη νυφική συλλογή Sagiakos 2013 η πολυτέλεια έχει τον πρώτο λόγο καθώς υπέροχα σχέδια συναντούν luxury υλικά και μαζί συνυπάρχουν αρμονικά σε εξαιρετικής αισθητικής γόβες και πέδιλα! Στη συλλογή που θα βρείτε διαθέσιμη τόσο στα καταστήματα Sagiakos όσο και στο e-shop θα ανακαλύψετε υπέροχα θηλυκά σχέδια στα οποία πρωταγωνιστούν φιόγκοι, πετράδια και φυσικά το λευκό χρώμα!

Αναδείξτε το νυφικό σας επιλέγοντας ένα κομψό και εντυπωσιακό ζευγάρι νυφικά παπούτσια! Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Sagiakos και βρείτε το σχέδιο που ταιριάζει σε εσάς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Δείτε την τρέχουσα συλλογή 2013 στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.