Οικονομικά φορέματα κουμπάρας

Σας έγινε η πρόταση να γίνετε η κουμπάρα, η τιμή μεγάλη! Τα οικονομικά στην εποχή μας είναι δύσκολα και το γεγονός ότι δεχθήκατε να γίνετε κουμπάρα και να αναλάβετε κάποια από τα έξοδα του γάμου είναι εξαιρετική πράξη! Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε σε θέση να ξοδέψετε μια περιουσία για το τέλειο φόρεμα…

Ποιος είπε όμως ότι το τέλειο φόρεμα πρέπει να είναι και ακριβό; Ξεκινήστε την αναζήτηση σας από νωρίς και κάντε έρευνα αγοράς έτσι ώστε να βρείτε ένα εντυπωσιακό φόρεμα μεν πολύ οικονομικό δε! Μην αναζητάτε το φόρεμα σας μόνο σε καταστήματα αλλά ανοίξτε τους ορίζοντες σας και ψάξτε σε e-shop και e-boutiques για προσφορές και ευκαιρίες. Επίσης μπορείτε να αναζητήσετε το φόρεμα σας και από e-shop ξένων οίκων και εταιρειών και να φορέσετε ένα φόρεμα και οικονομικό και επώνυμο.

Αν θέλετε το look σας να φαίνεται ακόμα πιο glam συμπληρώστε το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες με πετράδια και στρας! Ακόμα μπορείτε να προσθέσετε λαμπερά κοσμήματα και να εκτοξεύσετε την εικόνα σας.

Ψάξαμε και εντόπισε φορέματα μοντέρνα, θηλυκά, κομψά μα πάνω από όλα οικονομικά και σας τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Όλα τα φορέματα είναι από το asos.com το οποίο στέλνει προϊόντα και στην Ελλάδα χωρίς έξοδα αποστολής.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.