Νυφικά χτενίσματα για την κλασική νύφη

Αγαπάτε το διαχρονικό στυλ για αυτό και ως νύφη θα ακολουθήσετε το δρόμο του πιο κλασσικού στυλ!
Αφού επιλέξατε το νυφικό σας τώρα ήρθε η ώρα για την αναζήτηση του νυφικού χτενίσματος. Ως κλασσική νύφη το πρώτο σχέδιο που σας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά το σινιόν. Ψηλό, χαμηλό, πλάγιο, το σινιόν είναι άριστη επιλογή για να ολοκληρώσετε το κλασσικό bridal look σας.

Αν θέλετε να πειράξετε ελαφρώς το κλασσικό σινιόν μπορείτε να προσθέσετε λουλούδια, κάποιο χτενάκι ή τσιμπιδάκια με πέρλες και να δώσετε στο νυφικό σας χτένισμα μια νότα ελαφρώς πιο μοντέρνα.

Ένα δεύτερο στυλ που αρκετές νύφες κλασσικού στυλ επιλέγουν είναι εκείνο όπου τα μισά μαλλιά είναι πιασμένα και τα υπόλοιπα πέφτουν χαλαρά κάτω. Πρόκειται για ένα χτένισμα που ταιριάζει σε λίγο μικρότερες ηλικίες και μπορεί να ολοκληρώσει και να αναδείξει μοναδικά κάθε νυφικό φόρεμα.

Κάθε σεζόν νέα σχέδια νυφικών χτενισμάτων κάνουν την εμφάνισή τους. Για το 2013 τα νέα είναι καλά και για εσάς που αγαπάτε τα πιο κλασσικά σχέδια! Επιλέξαμε ιδανικά νυφικά χτενίσματα για την κλασσική νύφη και σας τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Photos

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.