Φορέματα γάμου για μαμάδες

Στο γάμο της κόρης ή του γιού σας οφείλεται να κάνετε εντυπωσιακή εμφάνιση. Απλή αλλά εντυπωσιακή! Όταν έρθει η ώρα να ψάξετε φορέματα γάμου για μαμάδες, οι επιλογές ανάλογα με το σώμα και την ηλικία διαφέρουν, γι αυτό κάναμε μια λίστα με τα πιο σημαντικά που θα πρέπει να προσέξετε ώστε να διαλέξετε ένα όμορφο φόρεμα που θας σας κολακεύει.

Επιλέξτε ένα φόρεμα χωρίς ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όσο πιο minimal τόσο το καλύτερο. Ποντάρετε σε ένα έντονο χρώμα ή σε κάποιο εντυπωσιακό αξεσουάρ και δημιουργήστε το τέλειο look. Αποφύγετε βολάν, ντραπαρίσματα, βαθιά ντεκολτέ, φιόγκους και πολλές σούρες.

Επιλέξτε υφάσματα που αρμόζουν για την ηλικία σας όπως δαντέλα, μουσελίνα, οργάντζα και απομακρυνθείτε από σατέν, μεταξωτά και ζέρσεϊ!

Αν έχετε κάποια περιττά κιλάκια προτιμήστε ένα maxi αέρινο φόρεμα σε empire γραμμή που θα καλύψει περιφέρεια και γενικά την κάτω περιοχή. Αν σας αρέσουν τα πετράδια κι τα κεντήματα προτιμήστε να τα ενσωματώσετε στην επάνω μεριά, δηλαδή στο μπούστο ή στη μέση. Για όσες έχετε πρόβλημα ή θέμα με τα μπρατσάκια οι λύσεις είναι τρεις: ζακετάκι κοντομάνικο, εσάρπα ή φόρεμα με κοντά μανίκια!

Σε κάθε περίπτωση η κομψότητα αναδεικνύεται στις λεπτομέρειες για αυτό φροντίστε να ολοκληρώσετε το look σας με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, ένα καπέλο, μια τσάντα ή μια κομψή καρφίτσα. Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω φορέματα και εμπνευστείτε για το δικό σας!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.