Νυφικά 2013 Blumarine Sposa Bergamo collection 2013

Θέλεις ένα νυφικό που να μοιάζει περισσότερο με φόρεμα αλλά ταυτόχρονα θέλεις να έχει τα στοιχεία ενός νυφικού.  Πιο συγκεκριμένα αναζητάς ένα λευκό, αέρινο, κομψό νυφικό φόρεμα με φίνα υφάσματα που δεν θα έχει πάνω του καμία υπερβολή… Στη συλλογή του οίκου Blumarine Sposa Bergamo θα βρείς όλα τα παραπάνω στοιχεία.

Με προσοχή στις λεπτομέρειες και με ρκετή δόση θηλυκότητας η σχεδιαστική ομάδα της Bllumarine Sposa Bergamo δημιουργεί νυφικά για νέες αλλά και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες που θέλουν κάτι chic and simple για τη μεγάλη ημέρα του γάμου τους.

Στη φετινή συλλογή τα βαθιά κοψίματα και τα υφασμάτινα λουλούδια κυριαρχούν στις λεπτομέρειες ενώ προσδίδουν σε κάθε σχέδιο τη θηλυκότητα που του αρμόζει. Στη χρωματική παλέτα εκτός από το λευκό θα συναντήσετε και το σιέλ το οποίο αναδεικνύει μοναδικά τα σχέδια ενώ παράλληλα δίνει την εναλλακτική σε νύφες που δεν θέλουν το κλασσικό λευκό χρώμα στο νυφικό τους φόρεμα. Δείτε τη συλλογή της Blumarine Sposa Bergamo για το 2013 στις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε για το δικό σας μοναδικό νυφικό.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.