Νυφικά από τούλι για πριγκίπισσες…

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ονειρεύονται ένα παραμυθένιο γάμο τότε είτε θα διαλέξετε κάποιο νυφικό της Disney ή τον εαυτό σας τον φαντάζεστε με ένα φουντωτό νυφικό από τούλι… σωστά; Σωστά! Ένα νυφικό από τούλι κάποιος μπορεί να πει ότι ταιριάζει κυρίως σε γυναίκες αδύνατες καθώς ο όγκος που δίνει το τούλι σαν ύφασμα προσθέτει (!) Στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο… ή μάλλον είναι μισή αλήθεια καθώς όλα εξαρτώνται από το σχέδιο του νυφικού.

Βέβαια όταν μιλάμε για τούλινο νυφικό το μυαλό μας πάει σε Α γραμμή και η αλήθεια είναι ότι σπάνια θα δούμε σε συλλογές νυφικά με τούλι σε άλλα σχέδια. Ωστόσο αν είστε γεμάτη απλά θα πρέπει να αποφύγετε τα βολάν, τα extra σχέδια και το φουρό που θα δώσει αρκετά περισσότερο όγκο.

Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα νυφικό που να μην έχει διάφορα διακοσμητικά. Το τούλι είναι ένα ύφασμα που από μόνο του «γεμίζει» την εικόνα της νύφης και δεν του χρειάζεται καμία βοήθεια για να εντυπωσιάσει. Αρκεστείτε να δώσετε κάποια ένταση στο μπούστο ή στην πλάτη του νυφικού και το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο. Προσοχή! Αν θέλετε να συνδυάσετε το τούλι με κάποιο άλλο ύφασμα επιλέξτε τη δαντέλα η οποία του πάει γάντι. Στο χρώμα από την άλλη δεν έχουμε κανένα απαγορευτικό εφόσον δεν υπάρχουν έντονα διακοσμητικά στοιχεία στο φόρεμα!

Για όλες εσάς που θέλετε να φορέσετε ένα τούλινο νυφικό και είστε στην αρχή της αναζήτησης διαλέξαμε υπέροχα νυφικά με τούλι και σας τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω εικόνες για να πάρετε ιδέες.

Photos

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.