Μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι

Πήρατε την απόφαση να βαφτίσετε το αγοράκι σας! Αφού καταλήξατε στο νονό/νονά το αμέσως επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε εκκλησία, ρουχαλάκια, προσκλητήρια και φυσικά μπομπονιέρες!

Το γαλάζιο είναι το ιδανικότερο χρώμα για μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι. Αν θέλετε να πειράξετε ελαφρώς τη μονοτονία του, μπορείτε να προσθέσετε ρίγες ή να παίξετε με ένα ακόμα χρώμα και να δημιουργήσετε την τέλεια διχρωμία. Για παράδειγμα μπορείτε να συνδυάσετε τη βάση από ένα γαλάζιο κουτάκι με το καπάκι από ένα καφέ ή να προσθέσετε σε ένα υφασμάτινο γαλάζιο πουγκί κορδέλα με ρίγες. Όσο για τα χρώματα το γαλάζιο ταιριάζει τέλεια με το καφέ, το λευκό, το ασημί και το μαύρο!

Ως δωράκι για τους καλεσμένους μπορείτε να επιλέξετε κάτι που θα αντιπροσωπεύει το φύλλο του παιδιού. Αεροπλανάκια, αυτοκινητάκια, αρκουδάκια σε γαλάζιο χρώμα, σαΐτες είναι εξαιρετικές ιδέες. Αν πάλι επιθυμείτε κάτι πιο ουδέτερο ένας σταυρός μπρελόκ, ένα γλειφιτζούρι, μαλλί της γριάς σε γαλάζιο χρώμα, κεράκια σε σχήματα παιχνιδιών μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά μια πιο ουδέτερη μπομπονιέρα.

Ψάξαμε και βρήκαμε πανέμορφες μπομπονιέρες σε γαλάζιο χρώμα για να πάρετε ιδέες για τη βάπτιση του αγοριού σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.