Πρωτότυπες ιδέες για να αφήσετε τους καλεσμένους άφωνους

  1. Τολμήστε το κόκκινο νυφικό! Εκτός του ότι είναι ένα χρώμα γεμάτο πάθος και δύναμη είναι και άκρως εντυπωσιακό.
  2. Πάτε στην εκκλησία με μηχανή, εντελώς rock εικόνα χωρίς καθωσπρεπισμούς! Συζητήστε το με τον κουμπάρο – κουμπάρα και αν γνωρίζει από οδήγηση μηχανής γκαζώστε για την εκκλησία.
  3. Είστε άκρως ευαισθητοποιημένοι? απευθυνθείτε σε ένα σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κοινωφελή σκοπό και ζητήστε να σας τυπώσουν καρτελάκια για το γάμο σας που θα δωθούν ως μπομπονιέρες και θα αναγράφουν «αυτή είναι η μπομπονιέρα σας μιας και προτιμήσαμε τα χρήματα για κουφέτα και τούλια να δωθούν στο τάδε ίδρυμα ».
  4. Χορέψτε έναν πρώτο χορό στη δεξίωση εντελώς alternative, ένα twist πχ είναι μια πρόταση για να μην έχετε το τρακ του ταγκό και να διασκεδάσετε εσείς και οι καλεσμένοι με τις απίθανες φιγούρες σας!
  5. Μην γράψετε ένα κλασσικό κείμενο στο προσκλητήριο, αλλά στοίχους από το αγαπημένο σας τραγούδι είτε ξένο είτε ελληνικό!
  6. Στείλτε ένα προσκλητήριο puzzle και αφήστε τους καλεσμένους να αφιερώσουν λίγο χρόνο μέχρι να το συναρμολογήσουν για να διαβάσουν το κείμενο! Σίγουρα ένα τέτοιο προσκλητήριο δεν θα πάει στα σκουπίδια.
  7. Διαλέξτε μενού που να περιέχει άκρως ελληνικές και παραδοσιακές γεύσεις όπως αρνίσια παϊδάκια, τζατζίκι, κεφτεδάκια, σαρμαδάκια κ.α σερβιρισμένα με gourmet τρόπο!! Θα χαρούν όλοι πάρα πολύ με την επιλογή του μενού και θα εντυπωσιαστούν από την εμφάνιση.
  8. Εάν όλοι οι καλεσμένοι του γάμου σας είναι της τεχνολογίας στείλτε email προσκλητήριο!Ανέξοδο, άκρως πρωτότυπο και με πληθώρα επιλογών στα σχέδια και χρώματα.
  9. Εάν οι φίλοι σας σφάζονται για το ποιος θα σας στεφανώσει, δεν έχετε παρά να τους κάνετε όλους κουμπάρους σας!!Θα μοιραστούν τα έξοδα και θα βγει μια πολύ αγαπημένη εικόνα προς τα έξω!
  10. Εάν έχετε καλή φωνή, διαλέξτε ένα αγαπημένο τραγούδι του καλού σας ή της καλής σας, κάντε μερικά μαθήματα φωνητικής και αφιερώστε το την ώρα της δεξίωσης. Εκτός του καλού/καλή σας άφωνοι θα μείνουν και οι καλεσμένοι!!

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.