Γάμος Express? Κι όμως γίνεται !

Δεν είχατε καν το γάμο στο μυαλό σας ή είχατε καταλήξει ότι αυτό θα γίνει σε 1 με 2 χρόνια αργότερα, παρόλα αυτά ένα γεγονός όπως μια εγκυμοσύνη σας κάνει να επισπεύσετε το γεγονός και πολύ γρήγορα μάλιστα! Μην αγχώνεστε καθόλου, όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει βοήθεια, σωστός προγραμματισμός και μέρα εκτός ΠΣΚ αυτό θα σας βοηθήσει πολύ.

  • Στα βασικά θέματα, χαρτιά, άδειες, αναγγελίες αφιερώστε ένα πρωινό. Έαν κάποιος δικό σας έχει γνωστό υπάλληλο στο αρμόδιο τμήμα παρακαλέστε τον να σας εξυπηρετήσει σε διαφορετική περίπτωση ζητήστε από τον εκάστοτε υπάλληλο να κάνει γρήγορα (ποτέ δεν ξέρετε)! Πείτε ότι ο γάμος θα πρέπει να γίνει πολύ σύντομα και θέλετε να είναι έτοιμα όλα τα χαρτιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όπου μπορείτε να στείλετε μαμά, μπαμπά, αδερφή με εξουσιοδότηση κάντε το !!
  • Πάρτε μαζί τον καλό σας και τρέξτε να βρείτε εκκλησία, μην απευθυνθείτε σε κεντρικές και δημοφιλείς αλλά αρκεστείτε σε ενοριακές που το πιο πιθανό είναι να έχουν κενή την κοντινή ημερομηνία που θέλετε.
  • Το κοστούμι του γαμπρού είναι εύκολη υπόθεση και δε θα σας πάρει παραπάνω από ένα πρωί ή απόγευμα. Βρείτε ένα κατάστημα με ανδρικά και το πρώτο που θα του έρχεται κουτί αγοράστε το!
  • Δυστυχώς η επιλογή να ράψετε το νυφικό που πάντα ονειρευόσασταν δεν μπορεί να επιτευχθεί όπως επίσης και να το παραγγείλετε μέσα από το ίντερνετ. Βρείτε ατελιέ κοντά στη δουλειά σας ή στο σπίτι σας και κλείστε ραντεβού όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα ατελιέ έχουν αρκετά μεγάλη γκάμα και μπορείτε να βρείτε αξιόλογα νυφικά. Σε περίπτωση που χρειάζεται αλλαγές ενημερώστε να γίνουν όσο πιο γρήγορα. Εάν πρόκειται για ενοικίαση, μια ημέρα εκτός ΠΣΚ θα βοηθήσει στο να είναι ελεύθερο για εσάς.
  • Γάντια, αξεσουάρ και παπούτσια, φροντίστε σε ένα απόγευμα να επισκεφθείτε τα κατάλληλα μαγαζιά μαζί με τον κουμπάρο/κουμπάρα για όλα αυτά και αγοράστε τα άμεσα.
  • Εάν η κομμώτρια και η μακιγιέρ είναι γνωστές σας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να ανοίξουν τον χώρο τους είτε λίγο πιο αργά είτε λίγο πιο νωρίς για να κάνετε έστω ένα δοκιμαστικό. Ακόμα καλύτερα? φωνάξτε τις σπίτι σας!
  • Προσκλητήρια από χέρι φίλου! Όλο και κάποιος γνωστός θα γνωρίζει από ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα, ετοιμάστε ένα σχέδιο και εκτυπώστε τα προσκλητήρια στο σπίτι! Όσο για τις μπομπονιέρες προμηθευτείτε τα υλικά και φωνάξτε όσο πιο πολλούς συγγενείς και φίλους γίνεται. Δώστε οδηγίες και σε λίγες ώρες θα είναι έτοιμες.
  • Η δεξίωση σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει σε χώρο (και πάλι εδώ μια μέρα της εβδομάδας θα βοηθήσει) μπορείτε να κλείσετε ένα συνοικιακό restaurant ή ένα μπαρ έχοντας ενημερώσει τους υπεύθυνους να στολίσουν το μαγαζί για την περίσταση. Εάν δεν μπορούν βρείτε μια φίλη η ξαδέρφη που να γνωρίζει από αυτά και αναθέστε της το στολισμό. Ένας DJ είναι ο κατάλληλος και ο ιδανικότερος για μια δεξίωση express!

Υπάρχει και η εναλλακτική σε περίπτωση που η τσέπη σας είναι γεμάτη, απευθυνθείτε σε επαγγελματίες όπως wedding planners, wedding stylists και γραφεία οργάνωσης γάμων για να σας τα ετοιμάσουν όλα εκείνοι.
Μην στεναχωριέστε που πρέπει να παντρευτείτε έτσι γρήγορα, συνήθως αυτοί οι γάμοι είναι που βγαίνουν τελικά πιο ωραίοι !

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.