Parthenis Bridal Days 2012

Η Ορσαλία Παρθένη παρουσίασε τις νυφικές της δημιουργίες για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012, παράλληλα με τον εδραιωμένο πλέον θεσμό του Triumph Inspiration Award στο Fashion Workshop by Vicky Kaya ως έναρξη των Bridal Days στο κατάστημα Parthenis στο Κολωνάκι που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία!

Σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και δημιουργίας, 40 μέλλουσες νύφες γνώρισαν την Ορσαλία Παρθένη και έζησαν μια μοναδική εμπειρία μιας ολοκληρωμένης πρόβας για την ημέρα του γάμου τους. Εκτός από το νυφικό, τα έμπειρα χέρια της Χαράς (make up artist της Mac Cosmetics) και του Δημήτρη (hairstylist των Mod’s Hair), μεταμόρφωσαν τα κορίτσια για μια πρώτη πρόβα στο φακό του Κορνηλίου (φωτογράφος του Kornilios Studio Art). Οι προτάσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Τα νυφικά συνδυάστηκαν με εσώρουχα από την Triumph , αλλά και παπούτσια από τα καταστήματα Tsakiris Mallas. Υπήρχαν υπέροχες ιδέες για προσκλητήρια από το Happy Day, προτάσεις για catering και χώρους δεξιώσεων από το Galaxy, λουλούδια και νυφική διακόσμηση από την Fevronia, αλλά και στέφανα, μπομπονιέρες και βέρες από την Elena Syraka. Παράλληλα, μπόρεσαν να πάρουν περισσότερες ιδέες ξεφυλλίζοντας το White Wedding. Οι νύφες παρέλαβαν με ηλεκτρονική μορφή τις φωτογραφίες με όλα τα φορέματα που δοκίμασαν, σε συνδυασμό με τα μαλλιά και το make up που επέλεξαν.

Tέλος σε μία από τις νύφες που θα παραγγείλουν το νυφικό τους έως τις 31 Μαΐου, η Ορσαλία Παρθένη θα το δωρίσει μετά από κλήρωση!!!
Τα Bridal Days όμως δεν σταματούν για φέτος, η Ορσαλία Παρθένη 11-12 Μαΐου θα βρίσκεται στο κατάστημά Parthenis στην Πάτρα και 16-19 Μαΐου στα Χανιά. Για περισσότερες πληροφορίες* και ραντεβού επικοινωνήστε για Πάτρα στο 2610272378 και για τα Χανιά στο 2821042838.
Τα νυφικά Parthenis αξίζει να σημειωθεί πως ράβονται κατά παραγγελία. Για σχέδια και τιμές μπορείτε να επισκεφτείτε το www.orsalia-parthenis.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.