Όταν η νύφη είναι έγκυος

Ένα ο πελαργός βιάστηκε και ήρθε νωρίτερα από ότι το κανονίζατε με το έτερον ήμισυ η συγκίνηση είναι απερίγραπτη και αν θέλετε να τελέσετε το θρησκευτικό σας γάμο στην περίοδο της εγκυμοσύνης τότε η χαρά είναι διπλή.

Φυσικά μια νύφη έγκυος θα πρέπει να έχει δίπλα της ανθρώπους να τη βοηθήσουν έτσι ώστε να μην κουραστεί. Η τελετή θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη και η δεξίωση χωρίς πολλές εντάσεις. Ωστόσο το νυφικό μπορεί να είναι εκείνο που ονειρευότανε πάντα για αυτή τη μέρα έστω και με τις νεοαποκτηθέντες καμπύλες της.

Το χρώμα μπορεί να είναι το κλασσικό άσπρο μιας και πλέον δεν συμβολίζει την παρθενία αλλά έχει γίνει κλασσική επιλογή, αλλά και τα κόκκινα ή ροζ είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Τα νυφικά που θα βολέψουν μια εγκυμονούσα νύφη είναι αυτά με τονισμένο και στενό μπούστο που ανοίγει χυτό από το στήθος και κάτω. Εάν δεν θέλετε η κοιλίτσα σας να τραβάει τα βλέμματα επιλέξτε να είναι πολύ εντυπωσιακό και λαμπερό στο επάνω μέρος. Κρύσταλλα swarovski, πούλιες, πετράδια, καρφίτσες και χάντρες είναι υλικά που προσδίδουν λάμψη και θα βοηθήσουν να μην τονίζεται τόσο το υπόλοιπο μέρος του σώματός σας.

Στην περίπτωση που δε σας ενοχλεί να φαίνεται η περιοχή της κοιλιά σας, μπορείτε να επιλέξετε νυφικό στενό μεν από πολύ μαλακό και ελαστικό ύφασμα δε, το οποίο θα διαγράφει τις καμπύλες και θα αναδεικνύει το σωματότυπό σας.
Και στις δύο περιπτώσεις εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με πρησμένα πόδια ένα κοντό νυφικό μέχρι το γόνατο ή ένα midi θα σας κάνει και εσάς να νιώσετε πιο θηλυκές.

Εάν ο γάμος σας γίνει στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και εσείς αρχίστε την έρευνα αγοράς στην αρχή θα πρέπει να υπολογίσετε ένα νυφικό που θα σας κάνει την περίοδο εκείνη. Το σώμα σας αρχικά μπορεί να μην έχει τεράστιες αλλαγές ωστόσο από μήνα σε μήνα μπορεί αυτό να αλλάξει. Καλό θα ήταν να πάτε ένα με δύο μήνες πριν την τελετή για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος.

Όσο για τα παπούτσια προτιμήστε flat μπαλαρίνες καθώς τα ψηλά κουράζουν γενικά τη νύφη με την ορθοστασία πόσο μάλλον μια εγκυμονούσα νύφη. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε μπαλαρίνες διακοσμημένες με πετράδια η φιόγκους.
Την ημέρα του γάμου σας να είστε ήρεμη και χαλαρή, σκεφθείτε ότι υπάρχει και ένας ξεχωριστός καλεσμένος που θα βρίσκεται στην κοιλίτσας σας και θέλει ηρεμία και ησυχία. Η ώρα η καλή!

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.