Μέρες Γάμου 2012 από την Ορσαλία Παρθένη

 

Η Ορσαλία Παρθένη διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά, ημέρες αφιερωμένες στο γάμο. Ξεκινώντας με μία επίδειξη στις 21 Μαρτίου στο Fashion Workshop by Vicky Kaya, θα πραγματοποιήσει προσωπικά ραντεβού με μέλλουσες νύφες στο κατάστημα Parthenis στο Κολωνάκι από 23 Μαρτίου – 7 Απριλίου.

Η γνωστή σχεδιάστρια του οίκου Parthenis θέλει να γνωρίσει από κοντά τις γυναίκες που σχεδιάζουν το γάμο τους, να ακούσει τις επιθυμίες τους και να συμβάλλει με την εμπειρία και τις δημιουργίες της στην πραγματοποίησή τους. Οι καλεσμένες θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν προσωπικά ραντεβού για πρόβα νυφικών για να επιλέξουν μαζί με την σχεδιάστρια το νυφικό τους.

Τα υπέροχα νυφικά θα συνδυαστούν με ιδέες & προτάσεις για νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα από έμπειρους επαγγελματίες των πιο γνωστών εταιρειών στο χώρο του hair styling & του make up, MOD’S HAIR και MAC COSMETICS. Παράλληλα η Triumph θα προτείνει τα ιδανικά εσώρουχα για την ημέρα του γάμου τους και ο Tsakiris Mallas θα ολοκληρώσει το νυφικό look με προτάσεις για υποδήματα που επιλέχτηκαν ειδικά για την περίσταση.

Στα ραντεβού με την σχεδιάστρια, οι μέλλουσες νύφες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιλεγμένους συνεργάτες και να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ημέρα του γάμου που ονειρεύονται! Για τη διοργάνωση και τη διακόσμηση του γάμου τους, αλλά και τα λουλούδια μπορούν να εμπιστευτούν την Fevronia. Θα υπάρχουν επίσης πρωτοποριακές προτάσεις για μπομπονιέρες, στέφανα με το ιδιαίτερο στυλ της Elena Syraka. Τις φωτογραφικές τους αναμνήσεις αναλαμβάνει ο Kornilios. Γευστικές προτάσεις για το catering του γάμου επιμελείται το Galaxy Catering. Ξεχωριστές ιδέες για τα προσκλητήρια δημιουργεί η Happy Day.

Εκτός από τις πολύτιμες πληροφορίες και υπηρεσίες που θα λάβουν δωρεάν οι μέλλουσες νύφες θα αποκτήσουν και πολλά δώρα έκπληξη! Tέλος σε μία από τις νύφες που θα παραγγείλουν το νυφικό τους έως τις 31 Μαΐου, η Ορσαλία Παρθένη θα το δωρίσει μετά από κλήρωση!!!!!

Τα νυφικά Parthenis αξίζει να σημειωθεί πως ράβονται κατά παραγγελία. Για σχέδια και τιμές μπορείτε να επισκεφτείτε το www.orsalia-parthenis.gr

Για να κλείσετε το ραντεβού σας επικοινωνήστε με την κα Ζωή Λιβιτσάνου στο τηλ. 210-3633158 ή στο κιν. 6973203554.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.