Διάσημοι γάμοι – Διασημες Νυφες του 2011

Στου εγχώριους γάμους τώρα η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο κάτω από μια εντυπωσιακή τελετή. Ο γαμπρός με το επίσημο κουστούμι του ναυτικού και η νύφη με μια δημιουργία των MI-RO σε γοργονέ στυλ,λευκό χρώμα και πολλά κεντήματα,έκλεψαν τις εντυπώσεις.


Τον Ιούνιο όμως επέλεξαν να παντρευτούν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό. Στον Αγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ στις 25 Ιουνίου οι 300 καλεσμένοι θαύμασαν τη Σταματίνα στο chic δαντελένιο νυφικό της με υπογραφή Vera Wang. Ο γαμπρός επέλεξε ενα όμορφο κουστούμι Dolce&Gabanna το οποίο συνδύασε με παπιγιόν.


Στις 11 Οκτωβρίου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο αγαπημένος της Βαγγέλης Μητρογιάννης στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο χώρο του Island ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με κουμπάρο το Γιώργο Μαζωνάκη. Η Αλεξάνδρα επέλεξε αντί νυφικού μια καταπληκτική δημιουργία των Deux Hommes με στενή μέση και ντραπ κατά μήκος,η οποία ταίριαζε απόλυτα στο στυλ της!


Την εκλεκτή της καρδιάς του Όλγα Καρπαθάκη πήρε με παπά και με κουμπάρο στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό ο Νίκος Βουρλιώτης στις 2 Μαΐου. Η νύφη επέλεξε από τον οίκο Pronovia ένα νυφικό όλο δαντέλα σε mermaid γραμμή με ουρά και ένα πλούσιο cathedral πέπλο.


Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν και ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου στις 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Λουρμπαδιάρη στον λόφο του Φιλοπάππου.Τη Σήλια Κριθαριώτη επέλεξε η Χρυσαυγή για να υπογράψει το νυφικό της φόρεμα και πολύ καλά έκανε μιας και το αποτέλεσμα ήταν ένα δαντελένιο εφαρμοστό γοργονέ νυφικό,το οποίο την έκανε ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή.


Στις 27 Ιουλίου πέρασαν τα σκαλιά του δημαρχείου Φιλοθέης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το ζευγάρι επέλεξε να εμφανιστεί ντυμένο σε αποχρώσεις του λευκού με τον Κρατερό να φοράει ενα κουστούμι Laskaris που το συνδύασε με καφέ σανδάλια, ενώ η Κατερίνα προτίμησε ένα ρομαντικό κοντό νυφικό επίσης με υπογραφή Laskaris.


Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων επέλεξε η γλυκιά ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη και ο αγαπημένος της Τάσος Γουσέτης για να τελέσουν το πολιτικό τους γάμο. Η όμορφη ηθοποιός αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έλαμπε μέσα στο αμπίρ νυφικό της φόρεμα by Vasia Tzotzopoulou σε λευκό χρώμα με μια ιδιαίτερη μπάσκα που τόνιζε γλυκά τη μέση της.


Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου και ο αγαπημένος της Νίκος Συμεωνίδης στις 25 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη. Η Βασιλική επέλεξε ένα αρκετά λιτό νυφικό σε λευκό χρώμα και άφησε την παράσταση να κλέψουν οι κόκκινες γόβες που επέλεξε!


Τέλος ο πολιτικός γάμος της ηθοποιού Θάλιας Ματικά και του Τάσου Ιορδανίδη σε δημαρχείο της Αθήνας, έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο με κουμπάρο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όσο η νύφη τόσο και ο γαμπρός δεν φόρεσαν τίποτα ιδιαίτερο παρά προτίμησαν μια εντελώς casual ενδυμασία.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.