Πολιτικός γάμος, τι να φορέσω?

Ήρθε η ώρα του πολιτικού σας γάμου και δεν ξέρετε τι να φορέσετε στο δημαρχείο? Εμείς θα σας δώσουμε λύσεις καθώς η νύφη του δημαρχείου έχει εξίσου σημασία με εκείνη της εκκλησίας, είτε θα είναι ο μοναδικός σας γάμος είτε ο προθάλαμος του θρησκευτικού.
Νυφικό
Στην περίπτωση που για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους έχετε επιλέξει ο γάμος σας να γίνει μόνο στο δημαρχείο θα φορέσετε νυφικό. Τα νυφικά με όγκο ταιριάζουν καλύτερα με γάμο στην εκκλησία. Έτσι εσείς μπορείτε να γίνετε μια νύφη σαγηνευτική με ένα μακρύ κολλητό νυφικό, ένα λίγο πιο αεράτο σε αρχαιοελληνικό στυλ ή με ένα κοντό χαρούμενο νυφικό.
Ταγιέρ
Ένα ταγιέρ σαν εκείνο της Carrie όταν παντρεύτηκε τον Mr.Big είναι πραγματικά από τις καλύτερες επιλογές. Επιλέξτε ένα σε χρώμα λευκό ή σαμπανιζέ με σακάκι σε εφαρμοστή γραμμή και μια φούστα είτε pencil είτε σε Α γραμμή. Δεν χρειάζεται να έχει πολλά αξεσουάρ στο ταγιέρ σας πέραν μιας εκκεντρικής καρφίτσας,  ενώ μην ξεχάσετε να δώσετε μεγάλη σημασία στα παπούτσια σας!
Φόρεμα
Εάν είστε πιο ρομαντική μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα σε midi μήκος,είτε στενό είτε με φουρό για πιο 60’s εμφάνιση. Το χρώμα που θα επιλέξετε μπορεί να είναι φυσικά το άσπρο, το μαύρο ή το κόκκινο,  αυτά τα χρώματα λόγο της δύναμης που έχουν θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τους παρευρισκομένους.
Εγκυμοσύνη
Σε περίπτωση που έχει έρθει ο πελαργός, επιλέξτε ένα φόρεμα σε χυτή γραμμή όχι για να μην φαίνεται η κοιλίτσα σας κάτι το οποίο είναι πολύ γλυκό σαν εικόνα αλλά για να μην σας στενεύει και σας ζορίζει. Για να δώσετε πινελιές θηλυκές μπορείτε να επιλέξετε φόρεμα χυτό με ντεκολτέ ή με τους ώμους ακάλυπτους ή ακόμα και στράπλες.
Casual
Έαν ο πολιτικός γάμος σας φαίνεται απλά σαν μια τυπική διαδικασία και περιμένετε το θρησκευτικό σας με λαχτάρα, μπορείτε να πάτε ντυμένη εντελώς casual με ένα τζινάκι και ένα τοπ και να μην αγχωθείτε καθόλου! Εξάλλου θα κρατήσετε δυνάμεις για να τα δώσετε όλα στον θρησκευτικό.

Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.