Κοντό νυφικό, κάνει για μένα?

Τα τελευταία χρόνια το κοντό νυφικό κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος αφού είναι σέξυ και θυληκό κατάλληλο για νεαρές ηλικίες. Αν επιλέξεις ένα κοντό νυφικό θα πρέπει να πληρείς τις παρακάτω προυποθέσεις.

  1. Όμορφα πόδια, αυτό σημαίνει πως τα πόδια σου θα πρέπει να είναι λεπτά και προπάντων μαυρισμένα. Αν έχεις σημάδια που φαίνονται καλύτερα επέλεξε κάποιο άλλο στυλ που θα καλύψει το μικρό αυτό ψεγάδι.
  2. Όχι εμφανές μπούστο, το κοντό νυφικό ήδη δείχνοντας τα πόδια σου κάνει την εικόνα σου σαν νύφη σέξυ, ένα μπούστο μπορεί να ξεπεράσει τη γραμμή του σέξυ και να γίνει προκλητικό, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει το γαμπρό και να συζητηθεί από τους καλεσμένους.
  3. Όχι πολλά αξεσουάρ, το κοντό νυφικό από μόνο του είναι ιδιαίτερο, θα πρέπει να το αφήσεις να κάνει τη διαφόρα σαν φόρεμα και όχι βάζοντας επάνω σου αξεσουάρ όπως κουάφ, γάντια και πέπλο.Αν κάτι θές από όλα αυτά επέλεξε μόνο ένα και όχι πολύ εκκεντρικό.
  4. Κατάλληλα παππούτσια, η χαρά των ψηλοτάκουνων είναι ένα τέτοιο νυφικό. Μπορείς να ψάξεις για ιδιαίτερα παππούτσια με περίεργα τακούνια, με διαφορετική διακόσμηση από τα κλασσικά παππούτσια για τη νύφη. Έχε υπόψην σου ότι θα είναι το αμέσως επόμενο στοιχείο που θα τραβήξει τα βλέμματα των καλεσμένων.

Θα πρέπει να ξέρεις ότι το νυφικό σε κοντό μήκος είναι κατάλληλο για γυναίκες με μικρά χέρια γιατί αντισταθμίζει την όλη εικόνα του σώματος. Η επιλογή αυτή μπορεί επίσης να είναι ιδανική για σένα που θέλεις κάτι πιο οικονομικό μιας και είναι λίγο πιο φθηνά από τα άλλα και επίσης μην ξεχάσεις πως μπορείς να το μετατρέψεις σε φόρεμα και να το χαρείς και μετά την τελετή του γάμου σου.

Στην περίπτωση που ανησυχείς αν σου πάει η όχι, πάρε μαζί στο κάποιο συγγενή ή φιλικό πρόσωπο που θα έχει όσο το δυνατόν αντικειμενική άποψη και προπάντων για να μην έχεις παρατράγουδα φρόντισε να ενημερώσεις το μέλλοντα σύζυγό σου για την επιθυμία σου να επιλέξεις ένα κοντό νυφικό! Η ώρα η καλή….

Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.