Διάσημοι γάμοι – Νυφες του 2011

Το 2011 έφυγε και μαζί του πήρε και τους διάσημους γάμους που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά! Πριγκιπικοί, απλοί, χλιδάτοι, chic, θρησκευτικοί ή πολιτικοί δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αρκεί που δύο άνθρωποι τους οποίους κυκλώνει η αγάπη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πάμε να σας θυμίσουμε τους πιο διάσημους γάμους σε Ελλάδα και εξωτερικό που είδαμε τη χρονιά που πέρασε.

Ξεκινώντας φυσικά με τον πριγκιπικό γάμο του William και της Kate Middleton στις 29 Μαΐου στο Westminster Abbey, με κουμπάρο τον Harry και περίπου 1.900 καλεσμένους. Το νυφικό της το οποίο πλέον θεωρείται μια από τις πιο chic επιλογές, σε ιβουάρ χρώμα και σε Α γραμμή με μετάξι και σατέν, εφαρμοστή δαντέλα στο μπούστο, ήταν δια χειρός Sarah Burton για τον οίκο Alexander McQueen.

Συνεχίζουμε με τον δεύτερο πριγκιπικό γάμο αυτόν του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν Γουίτστοκ στις 2 Ιουλίου στο παλάτι του Μονακό. Το ζευγάρι ήταν στα λευκά ντυμένο με τη νύφη να αναδεικνύει με το καλλίγραμμο σώμα της ένα χειροποίητο νυφικό φόρεμα off the shoulder του Giorgio Armani σε ιβουάρ χρώμα με μακριά κεντημένη ουρά. Αξίζει να σημειωθεί πως η νύφη και στον πολιτικό γάμο ο οποίος έγινε μια ημέρα πρίν το θρησκευτικό, φόρεσε ένα απλό φόρεμα του οίκου Chanel.

Στις 2 Ιουλίου όμως και ένα άλλο όμορφο κορίτσι, η Kate Moss, φόρεσε το υπέροχο νυφικό της φόρεμα δια χειρός John Galliano και παντρεύτηκε σε μια αρκετά ρομαντική τελετή τον εκλεκτό της καρδιάς της Jamie Hince. Το νυφικό σε vintage στυλ, με διαφάνειες, κεντήματα και λαμπερά στοιχεία τόνισε ακόμα περισσότερο την ομορφιά της Kate Moss και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Κλείνοντας τους διάσημους γάμους εκτός Ελλάδας θα πρέπει (ως αντικειμενικό site) να αναφερθούμε και στο γάμο – marketing της Kim Kardashian με τον Kris Humphries. Ο γάμος έγινε  στην έπαυλη Montecito στην California και η Kim επέλεξε ένα στράπλες νυφικό της Vera Wang, το οποίο συνδύασε (άστοχα) με ένα στεφάνι – κόσμημα στα μαλλιά της. Στο «ταξίδι του μέλιτος» το ζευγάρι απόλαυσε τους καρπούς του γάμου – show που έκανε με αύξηση των εσόδων τους από φωτογραφίες διαφημίσεις κλπ. Στις 72 ημέρες πήραν διαζύγιο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.