Δεύτερος γάμος? Πιο τυχερός!

Στη ζωή όλα δεν μπορούν να είναι ρόδινα, αυτό συμβαίνει και στο γάμο. Έαν ο πρώτος σας γάμος δεν ευδοκίμησε, θα πρέπει να προχωρήσετε στη ζωή σας και να γνωρίσετε άλλον σύντροφο. Στην εποχή μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προχωρούν σε δεύτερο γάμο με τους καινούριους συντρόφους τους.

Στην περίπτωση που είστε έτοιμοι να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά να ξέρετε ότι είναι δικαίωμα σας να κάνετε ότι θέλετε στη ζωή σας και κανένας δεν μπορεί να σας κρίνει για το που θα παντρευτείτε. Έαν λαχταράτε να παντρευτείτε τον αγαπημένο σας στην εκκλησία κάντε το! Δεν μπορείτε να αναιρέστε το παρελθόν ούτε όμως να αδικήσετε το μέλλον, έτσι αν αισθάνεστε πως θέλετε να παντρευτείτε με παππά και με κουμπάρο σε όποια ηλικία βρίσκεστε, φυσικά και θα το κάνετε. Το νυφικό δεν θα πρέπει να είναι πιο λιτό και πιο απλό γιατί είναι η δεύτερη φορά. Ισα ίσα θα δείξετε την ανάλογη χαρά που επιτέλους βρήκατε έναν άνθρωπο καλύτερο όπου για να είπατε ναι στην πρόταση του σίγουρα σας κάνει ευτυχισμένη. Όλα θα τα διοργανώσετε με γνώμονα την καινούρια αρχή στη ζωή σας και όχι την επανάληψη. Μην ντρέπεστε για τίποτα, η ζωή σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει σε όλους άρα είστε τυχερή. Όσον αφορά τα διαδικαστικά θα σας είναι πιο εύκολο μιας και ξέρετε τα κατατόπια σε νυφικά, χώρους δεξιώσεων, προσκλητήρια κ.α. Να θυμάσται πως αν ο άνθρωπος που θα παντρευτείτε δεν έχει ξαναζήσει την εμπειρία του γάμου θα πρέπει να μην του στερήσετε κάτι εντυπωσιακό κα εκκεντρικό που μπορεί να επιθυμεί για την ημέρα του γάμου του.

Η οικογένεια είναι αυτή που θα πρέπει να σας στηρίξει στην απόφασή σας , από τη στιγμή που ξέρει τι μπορεί να περάσετε με τον προηγούμενο σύντροφο και πόσο κάλα και όμορφα σας φέρεται ο δεύτερος, αν δεν το κάνει τότε το λάθος το έχουν εκείνοι και όχι εσείς. Οι συγγενείς και οι φίλοι θα πρέπει να σας ενθαρρύνουν και να αντιμετωπίσουν το γεγονός με χαρά. Η συντροφικότητα και κατεπέκταση η συμβίωση είναι σπουδαίο συναίσθημα που σου δίνει ασφάλεια και φυσικά σε γεμίζει και σε χαροποιεί. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σας κατηγορήσει και να σας κακολογήσει, όποιος το κάνει δεν σας αγαπά και φυσικά καλό θα ήταν να μην έχει θέση στο γάμο σας. Τη μέρα εκείνη χρειάζεστε πολύ παραπάνω υποστήριξη και ευτυχία, ένας δύστροπος και κακόκεφος άνθρωπος δεν σας χρειάζεται. Στην καινούρια σας ζωή φροντίστε να μην κάνετε λάθη που κάνατε πρίν, πρέπει να μάθετε από λάθος συπεριφορές του παρελθόντος και να βάλετε γερές βάσεις για μια ζωή, έτσι ο δεύτερος γάμος σας θα είναι σίγουρα πιο τυχερός! Η ώρα η καλή!

Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.