Διάσημοι γάμοι που άφησαν ιστορία

Γάμοι διασήμων γεμάτοι μυστήριο, που ξεχώρισανε για τον έρωτα ή για την τελετή που πραγματοποιήθηκε, μας κάνουνε να μιλάμε μέχρι σήμερα για αυτούς.

 

Diana Spencer – Prince Charles

Αρραβωνιάζονται στις 24 Φεβρουαρίου του 1981. Ακολουθεί ο πριγκιπικός γάμος του αιώνα, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 29 Ιουλίου το 1981 όπου μεταδίδεται απευθείας από την τηλεόραση και καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές. Το νυφικό της Diana ήταν σχεδιασμένο από τους David και Elizabeth Emanuel με μεταξένιο ύφασμα και ένα πέπλο που έφτανε τα 8 μέτρα, δαντέλα στο μπούστο και μια ανθοδέσμη πρωτοποριακή ενώ ο κόστος του άγγιζε τις 9.000 λίρες. Ήταν ο παραμυθένιος γάμος και το τέλειο ζευγάρι μόνο εικονικά από ότι αποκαλύφθηκε αργότερα. Ο γάμος τους ουσιαστικά τελείωσε με το διαζύγιο τους στις 28 Αυγούστου του 1996.

 

Elvis Presley – Priscilla Beaulieu wedding

Ίσως ο άντρας με τις περισσότερες θαυμάστριες παγκοσμίως. Διατηρούσε πολλούς δεσμούς κατά καιρούς αλλά την καρδιά του την χάρισε στην Priscilla. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του Elvis στη Γερμανία και μια δυνατή αγάπη γεννήθηκε και παρά την διαφορά ηλικίας ο Elvis περίμενε να ενηλικιωθεί η Priscilla για να την παντρευτεί. Την 1η Μαίου του 1967 παντρεύτηκαν στο Las Vegas. Στις 23 Φεβρουαρίου του 1972 χωρίσανε ενώ απέκτησαν και μια κόρη την Lisa Marie Prisley.

 

John Lennon – Yoko Ono

Για τον Lennon ήταν ο δεύτερος γάμος, καθώς η Cynthia Powell ήταν η πρώτη του γυναίκα ενώ για την Yoko ο τρίτος γάμος στη σειρά μετά τον Toshi Ichiyanagi και τον Anthony David Cox . Τον τίτλο του ιδιόμορφου και χαρακτηριστικού ζευγαριού τον πήρανε δικαίως. Στο Γιβραλτάρ στις 20 Μαρτίου 1969 με κουμπάρο τον Peter Brown η Yoko με ένα κοντό νυφικό και γυαλιά ηλίου παντρεύτηκε με τον John Lennon. Ο γάμος τους τελείωσε με τη δολοφονία του Lennon στις 8 Δεκεμβρίου του 1980.

 

Αριστοτέλης Ωνάσης – Jackie Kennedy

Η χήρα Jackie γοητεύτηκε από την οικονομική δύναμη, την γοητεία αλλά και την εξυπνάδα του Ωνάση. Εκείνος ένας από τους μεγαλύτερους playboy, εξαιτίας της ομορφιάς της χώρισε με τον έρωτα της ζωής του την Κάλλας και την παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Σκορπιό στις 20 Οκτωβρίου του 1968. Πρωτοσέλιδο στο περιοδικό Life και εκατοντάδες δημοσιογράφοι να στριμώχνονται για μια και μόνο δήλωση. Μετά το θάνατο του Ωνάση η γραμματέας του αποκάλυψε πως αν και παντρεμένος με την Jackie επισκεφθόταν πολύ συχνά την Κάλλας στο Παρίσι.
Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.