COSTAS FALIAKOS by Christos Petridis Prêt-a-porter de luxe Marriage

Ο Κώστας Φαλιάκος είχε φοιτήσει στη σχολή της Σοφίας Λούμπου και συνέχισε κατόπιν στο Παρίσι στην Ecole Guerre-Lavigne, απ’όπου πήρε το δίπλωμα του Creature Haute Couture.Συγχρόνως πήρε υποτροφία και σπούδασε styling και ιστορία της ενδυματολογίας στη σχολή Sam Syndical. Μετά το τέλος των σπουδών του μετεκπαιδεύτηκε κοντά στον Jacques Esterel και τον P.Balmain όπου κατόπιν προσλήφθηκε ως σχεδιαστής.
Μετά από οκταετή παραμονή και εργασία στο Παρίσι, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνέχισε να σχεδιάζει για παρισινούς και ελληνικούς οίκους, μέχρι που δημιούργησε το δικό του χώρο haute couture. Τα ηνία του οίκου ανέλαβε ο Χρήστος Πετρίδης τον Αύγουστο του 2003 με τη ρητή επιθυμία του Κώστα Φαλιάκου.
Δημιουργός με όραμα και φαντασία, αλλά και με πολύτιμη εμπειρία και γνώση, ο Χρήστος Πετρίδης παρουσίασε τον Ιούνιο του 2004 την πρώτη του κολεξιόν Haute Couture, VIVA LA GREΕCE, με ιδιαίτερη επιτυχία!Αυτή τη στιγμή από τον οίκο “COSTAS FALIAKOS by Christos Petridis” κυκλοφορούν τρεις σειρές (Haute Couture, Prêt-a-porter de luxe Marriage και Prêt-a-porter de luxe chic a porter), τις οποίες επιμελείται ο ίδιος.Στον οίκο Costas Faliakos μπορείτε επίσης να βρείτε και μια σειρά από αξεσουάρ όπως κουάφ,στέφανα,παπούτσια,κορσέδες,μπολερό που θα συνθέσουν τη νυφική σας εμφάνιση. Εάν είστε μέλλουσα νυφούλα μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα νυφικά,τα μπολερό και τους κορσέδες του οίκου Costas Faliakos στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.