Θέματα γάμων

Ο γάμος σας μπορεί να στηριχτεί πάνω σε ένα θέμα που θα σας αρέσει και θα μπορείτε να υλοποιήσετε γιατί δεν είναι σίγουρα τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Τα χρώματα, το νυφικό, το κουστούμι, η δεξίωση και όλη η διακόσμηση θα πρέπει να ακολουθήσει το εκάστοτε θέμα.

Γάμος Hollywood
Όλο το Hollywood θα αναβιώσει στο γάμο σας. Σκηνικό φυσικά ασπρόμαυρο, το νυφικό θα μπορούσε να είναι ίδιο η παρόμοιο με νυφικό που εμφανίσθηκε σε ταινία του Hollywood, όπως εκείνο της Aundrey Hepburn στην ταινία Sabrina. Το κουστούμι σμόκιν είτε σε λευκό χρώμα με μαύρο παπιγιόν ή το αντίστροφο. Η πρόσκληση μπορεί να έχει κάποιον ηθοποιό ή σκηνή μιας ταινίας, ενώ στη δεξίωση σε κάθε τραπέζι μπορείτε να βάλετε διάσημα ζευγάρια της εποχής εκείνης, φίλμ σαν διακοσμητικά και πόστερ ταινιών. Επίσης πολύ καλή ιδέα είναι να κάνετε μια φωτογράφηση οι δύο σας σε ασπρόμαυρο φόντο με εκείνου του στυλ ρούχα και πόζες και να τοποθετήσετε αυτές.




Γάμος Grease
Το φόρεμα της Sandy στο χορό είναι ιδανικό σχέδιο για ένα κοντό νυφικό. Τα μαλλιά σας και τα παππούτσια θα πρέπει να παραπέμπουν στην εποχή εκείνη. Το κουστούμι σε απλή γραμμή μαύρο, με παππούτσια γυαλιστερά τύπου Grease για να κάνει τη διαφορά και μαλλιά γεμάτα μπριγιαντίνι στο στυλ του Danny. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να οργανώσετε με φίλους το χορευτικό του Grease και να φορέσουν οι κοπέλες ίδιου στυλ φορέματα και οι άντρες να έχουν ίδια μαλλιά με το γαμπρό. Τα χρώματα της διακόσμησης θα πρέπει να είναι σε πάλ αποχρώσεις και φυσικά το σχέδιο πουά να έχει την τιμητική του. Ένα jukebox και κάποιοι δίσκοι για ντεκόρ, ενώ ένα milkshake το αυθεντικό ποτό της εποχής εκείνης είναι τέλειο για welcome drink.




Έθνικ γάμος
Ένας γάμος με ανατολίτικες και ινδικές επιρροές, θα μπορούσε να έχει αποχρώσεις του κόκκινου, του χρυσού και του πορτοκαλί. Στενό νυφικό με σχέδια τύπου ινδικά με χρυσή κλωστή, ενώ το κοστούμι λευκό με μακρύ σακάκι. Τα προσκλητήρια στο ίδιο μοτίβο, ενώ ο χώρος της δεξίωσης μπορεί να έχει μεγάλους πολυελαίους, ουρανούς από υφάσματα με σχέδια και κεριά για ατμόσφαιρα. Πολύ καλή ιδέα είναι την ώρα που θα περιμένουν οι καλεσμένοι να έρθετε κοπέλες να χορεύουν oriental.




Greek wedding
Ένας γάμος με ελληνικά στοιχεία, ένα νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ, ένα κουστούμι σε απλό ύφος σε λευκό χρώμα με γαλάζιες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα νησιά. Η δεξίωση θα πρέπει να έχει κλαδιά ελιάς και δάφνες ενώ το στοιχείο του χρυσού και του γαλάζιου θα πρέπει να είναι εμφανές. Φαγητό παραδοσιακό και ποτά μόνο ελληνικά όπως ούζο, ρετσίνα και ρακί, η μουσική μόνο ελληνική ενώ ένα λικέρ παραδοσιακό για welcome drink θα κάνει τη διαφορά.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.