Το ιδανικό νυφικό δίπλα στον ένστολο γαμπρό

Για σας τις νυφούλες που ο σύντροφος σας έχει την ιδιαιτερότητα να ανήκει στους γαμπρούς που στην γαμήλια τελετή δεν θα φορέσουν το στιλάτο γαμπριάτικο κοστούμι τους αλλά την επίσημη στρατιωτική τους στολή λόγω του επαγγελματικού πρωτοκόλλου, τόσο η όλη σας εμφάνιση όσο και η διαδικασία της γαμήλιας τελετής είναι πιο επίσημη και υπόκειται σε ένα διαφορετικό τελετουργικό.

Λόγω αυτής της επιβλητικής παρουσίασης του γαμπρού υπάρχουν κάποια σημεία στην επιλογή της νυφικής παρουσίασης που αν και δεν είναι δεσμευτικά η ενίσχυση τους θα δώσει ένα μοναδικά υπέροχο αποτέλεσμα.

Για να επιτύχετε μια αρμονική εμφάνιση δίπλα στον γαμπρό με την αστραφτερή του ενδυμασία πρέπει κατά κανόνα να επιλέξετε ένα μεγαλοπρεπές και αρχοντικό νυφικό. Με βασικό χρώμα το λευκό πρέπει να είναι εντυπωσιακό με πλούσιο το κάτω μέρος του νυφικού η σε γραμμή άλφα με μακριά ουρά , αποφύγετε την στενή γραμμή γιατί θα δώσει πολύ φτωχό αποτέλεσμα. Το ντεκολτέ του μπορεί να είναι ανοιχτό μέχρι τους ώμους η σε σχήμα καρδιάς. Η διακόσμηση του νυφικού φορέματος μπορεί να είναι όσο βαριά θέλετε, με ολοκέντητο μπούστο από χάντρες λευκές η ασημένιες πούλιες, βαρύτιμα πετράδια και πέρλες μαργαριταριών σε συνδυασμό με άριστη γαλλική δαντέλα, με μεταξωτούς φιόγκους και πλούσια τούλια και οργάνζες με μαγευτικά αποτελέσματα.

Το χτένισμα σας φροντίστε να είναι βασιλικό και εντυπωσιακά πλούσιο. Αν έχετε μακριά μαλλιά τα χτενίσματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι πολλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε extension, ζητείστε από τον κομμωτή που θα αναλάβει το χτένισμα σας να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό μάκρος που θα αναδείξει το χτένισμα που επιλέξατε. Είτε επιλέξετε να τα σηκώσετε ψηλά αφήνοντας μερικές μπούκλες να χαϊδεύουν τους ώμους σας είτε τα τραβήξετε στο πλάι στερεώνοντας τα με καρφίτσες μαλλιών διαλέξτε εντυπωσιακές και λαμπερές καρφίτσες με στρασάκια και πολύτιμα πετράδια η μια βασιλική τιάρα αναδεικνύοντας και συμπληρώνοντας μια μεγαλοπρεπή και αξιοθαύμαστη παρουσίαση.

 

Sundy Iliadou

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.