Νυφικές δημιουργίες BonBonMarie

Η 20ετής εμπειρία σε ό, τι αφορά το γάμο και την βάπτιση, αλλά και το εξαιρετικό γούστο και η φαντασία στη νυφική δημιουργία, έχουν καταστήσει το όνομα BON BON MARIE ως την απόλυτη επιλογή για τα δύο αυτά ξεχωριστά γεγονότα της ζωής σας!

Ξεκινώντας από τον απόλυτο πρωταγωνιστή που κάνει έναν γάμο ξεχωριστό, δηλαδή τη νύφη, σας προσφέρεi μια ανεξάντλητη γκάμα επιλογών μέσα από τις ξεχωριστές και μοναδικές δημιουργίες νυφικών τόσο της πλούσιας συλλογής, αλλά και μέσα από την δημιουργία και τη ραφή του δικού σας νυφικού.

Η πλούσια συλλογή σε ξεχωριστές νυφικές δημιουργίες, όλες χειροποίητες, ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό γούστο. Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ντεπιές σε ανάλαφρες γραμμές, αλλά και κλασικές σιλουέτες σε σύγχρονη απόδοση υλικών και φινιρίσματος. Κάθε δημιουργία ξεχωρίζει για την επιλογή άριστης ποιότητας υφασμάτων, όπως δαντέλα σαντιγί, οργάτζα, σατέν, μουσελίνα, ταφτά, μετάξι, soie sauvage.

Όλα τα υφάσματα μπορούν να διακοσμηθούν με χειροποίητα κεντήματα από πολύτιμες πέτρες και κρύσταλλα SWAROVSKI. Τη χρωματική γκάμα συμπληρώνουν παλ αποχρώσεις για πιο ρομαντικές επιλογές, καθώς και έντονα χρώματα για νύφες που θέλουν να δώσουν μια πιο extravagant νότα στην εμφάνισή τους.
Δείτε όλες τις νυφικές δημιουργίες BON BON MARIE στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.