Μελιτήνη Νυφικά Haute Couture

Τον Αύγουστο του 1998 η Μελιτήνη πήρε πνοή και υπόσταση με γούστο, ρομαντισμό, διαφορετικότητα και ποιότητα. Χαρακτηριστικά του ατελιέ… Η πίστη, η συνέπεια και η αφοσίωση στην ιδέα και φυσικά το ιδιαίτερο γούστο. Γούστο που ξεφεύγει και παίζει ανάμεσα στο ονειρικό και στο αληθινό.
Σκοπός του…
Νύφες λουσμένες με φως. Νύφες αλλιώτικες, συνεπαρμένες από την λαμπρότητα των στιγμών και συνεπαρμένες από τον ρομαντισμό της πιο ευτυχισμένης στιγμής της ζωής τους.

Νυφικά που ράβονται sur mesure ή νυφικά prêt a porter ανάλογα με την επιθυμία και τις δυνατότητες της νύφης.
Νύφες βγαλμένες από τα παραμύθια, ντυμένες με τα πιο ευγενή υλικά, σε σχέδια που αποκλειστικά συνάδουν με την προσωπικότητά τους.
Ρομαντικά νυφικά φτιαγμένα από ανάλαφρες γαλλικές δαντέλες, ολομέταξες οργάντζες, αιθέρια μεταξωτά τούλια και μουσελίνες.
Vintage νυφικά για αυτές που ακολουθούν την εξέλιξη της μόδας και θέλουν να διαφέρουν παντρεύοντας το παλιό με το καινούργιο και αφήνοντας σαν μουσική επένδυση του γάμου τους …το επιφώνημα των καλεσμένων.
Νυφικά μινιμάλ, απόλυτα ταιριαστά στην μοντέρνα προσωπικότητα της νύφης, φτιαγμένα από αλλιώτικα, προχωρημένα υλικά της σύγχρονης εποχής μας.
Νυφικές δημιουργίες τόσο εντυπωσιακές που άνετα θα μπορούσαν να φορεθούν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ ή γιατί όχι του γάμου σας!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.