Απαλά χρώματα στο Μακιγιάζ της Νύφης

Το νυφικό μακιγιάζ αποτελεί ένα ιδιαίτερο και ευαίσθητο θέμα το οποίο πρέπει να ασχοληθεί με προσοχή τόσο από την πλευρά της νύφης όσο και από την πλευρά του ειδικού που θα το αναλάβει. Το ιδανικότερο θα ήταν να το αναλάβει κάποιος που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του προσώπου σας και ειδικά της επιδερμίδας σας όπως λεκέδες και δυσχρωμίες .

Αν ο προσωπικός σας αισθητικός ασχολείται επαγγελματικά με το νυφικό μακιγιάζ δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τίποτα άλλο, είναι σίγουρο ότι γνωρίζει πώς να αναδείξει τα πλεονεκτήματα σας και να αποκρύψει τυχόν ατέλειες.

Στην περίπτωση που δεν έχετε ένα τέτοιο άτομο πρέπει να αναζητήσετε κάποιον επαγγελματία μακιγιέρ αρκετούς μήνες πριν, κλείστε ένα ραντεβού και αφήστε τον να γνωρίσει το πρόσωπο σας. Συζητήστε μαζί του για τις προσωπικές σας επιθυμίες όσον αφορά την εμφάνιση σας, ποια χρώματα σας αρέσουν, ποιος τύπος μακιγιάζ σας αρέσει αλλά ακούστε τις συμβουλές ή προτάσεις του γιατί θα γνωρίζει εκ πείρας το αποτέλεσμα.

Κάντε ένα δοκιμαστικό νυφικό μακιγιάζ αφού τον ενημερώσετε λεπτομερώς για το ύφος του γάμου σας, για τα κυρίαρχα αλλά και δευτερεύοντα χρώματα του ανθοστολισμού και κυρίως της νυφικής ανθοδέσμης, με τι θα στολίσετε τα μαλλιά σας θα προτιμήσετε κορώνα, τιάρα ή άνθη και σε τι χρωματισμούς, επίσης είναι σημαντικό και το χρώμα του νυφικού σας θα είναι λευκό, ροζ, εκρού, σαμπανί .

Φροντίστε να έχετε αποφασίσει παράλληλα και για το νυφικό χτένισμα σας, παίζει σπουδαίο ρόλο στην τελική απόφαση και στην επιλογή των αποχρώσεων και στις γραμμές των μολυβιών ή του eyeliner . Πρέπει να είναι όλα τόσο διακριτικά ευκρινή, σε γλυκούς τόνους και απαλούς χρωματισμούς που να τονίζουν με χάρη τα χαρακτηριστικά σας προκαλώντας μόνο τον θαυμασμό των καλεσμένων σας .

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα μην διστάσετε να ανατρέξετε και αλλού γι αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας. Και σίγουρα μην επιχειρήσετε να το αναλάβετε μόνες σας ή με την βοήθεια κάποιας φίλης όση γνώση και να έχετε, θα είναι τόσο πιεσμένοι οι χρόνοι σας που δεν θα έχετε την απαραίτητη ηρεμία για μια τόσο λεπτή και υπέροχη καλλιτεχνική δημιουργία .

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια αυτού που θα αποφασίσετε να αναλάβει το νυφικό μακιγιάζ σας και απολαύστε με όλη την ψυχή σας τις μαγικές στιγμές του γάμου σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.