Νυφικά αξεσουάρ

Αν και τα αξεσουάρ τα τελευταία χρόνια δεν είναι στην προτίμηση των γυναικών ωστόσο μια καλή και εύστοχη επιλογή ενός αξεσουάρ μπορεί να κάνει την εικόνα σας εκθαμβωτική, γιατί κάθε νύφη θέλει να είναι τέλεια, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

  • Σετ κολιέ και σκουλαρίκια
    Ένα σετ από κρύσταλλα swarovski σε οβάλ σχήμα και μικρές πέρλες σε ιριδίζον λευκή απόχρωση ,είναι καλή επιλογή με νυφικό που δεν έχει σχέδια και πετράδια γιατί αλλιώς μπορεί να δείχνει υπερβολή.

  • Βραχιόλια

    Θα πρέπει να είναι το μοναδικό κόσμημα και να μην συνδιαστεί με κολιέ και σκουλαρίκια. Κατά προτίμηση ογκώδεις για να κάνει εντύπωση.

  • Αξεσουάρ Μαλλιών-Κουάφ-Τιάρες

Η κουάφ είναι ουσιαστικά ένα χτενάκι ως συνήθως, που επάνω του μπορούν να τοποθετηθούν φρέσκα λουλούδια.Επίσης υπάρχουν κουάφ διακοσμημένες με κρύσταλλα ή φτερά.Οι τιάρες είναι μικρά στέμματα γεμάτα πετράδια που χαρίζουν λάμψη και είναι κατάλληλες για μαλλιά πιασμένα επάνω ενώ μπορούν να στηρίξουν και το πέπλο.

  • Καρφίτσες

Αν το νυφικό σας είναι εντελώς απλό μπορείτε να τοποθετήσετε μια καρφίτσα στο μπούστο ή στη ζώνη εάν υπάρχει,ενώ αίσθηση θα έκανε και στην πλάτη στην αρχή του φερμουάρ ή των κουμπιών. Αν είναι κειμήλιο της μαμάς η της γιαγιάς σας ακόμα καλύτερα.

  • Γάντια        Είτε μακριά είτε κοντά,δαντελένια ή σατέν τα γάντια προσδίδουν αριστοκρατικό ύφος και ολοκληρώνουν την εικόνα της νύφης.

  • Πέπλο

Τα μεγάλα μακριά πέπλα είναι για νυφικά κοντά ή κολλητά μακριά,τα νυφικά σε γραμμή Α με όγκο συνδιάζονται καλύτερα με μικρού μήκους πέπλο.

Ότι και αν επιλέξετε σαν αξεσουάρ φροντίστε να ταιριάζει με το όλο ύφος του νυφικού, φανταστείτε το μαζί με το νυφικό για να καταλάβετε πως θα φαίνεται στους άλλους. Εάν επιλέξετε νυφικό με έντονο χρώμα καλό θα ήταν να περιοριστείτε κατά πολύ στα αξεσουάρ καθώς το χρώμα είναι από μόνο του εκκεντρικό. Μην ξεχάσετε να κάνετε καλή έρευνα αγοράς, δεν χρειάζεται να χρυσοπληρώσετε τα αξεσουάρ ακόμα και αν αυτά τα πληρώνει ο κουμπάρος μην αφήστε κανέναν να σας πιάσει κορόιδο.
Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.