Tα ποτά της δεξίωσης

Βασικό στοιχείο της δεξίωσης του γάμου σας, εκτός από το χώρο και το φαγητό, αποτελεί και το ποτό. Η γαμήλια  δεξίωση εκτυλίσσεται σε διάφορες φάσεις, όπως η προσέλευση των καλεσμένων, το κυρίως γεύμα, ο χορός και το τέλος με την τούρτα και το πάρτι, έτσι και στα ποτά που θα αποφασίσετε να προσφέρετε καλό είναι να υπάρχει μια εναλλαγή και μια συνέχεια. Πρωτίστως βέβαια φροντίστε να κάνετε συμφωνία με τον υπεύθυνο του χώρου δεξίωσης ή τον υπεύθυνο του catering ώστε να υπάρχει άφθονο δροσερό νερό σε όλα τραπέζια, το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς.

Κρασί και Σαμπάνια
Η ποσότητα και το είδος των ποτών που θα σερβιριστούν καθορίζονται από το στυλ του γεύματος και από τον αριθμό των καλεσμένων.

Ποτά κατά την προσέλευση
Συνηθίζεται η ύπαρξη ενός μπαρ καλωσορίσματος των καλεσμένων στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης. Μπορεί να προσφέρει απεριτίφ, ένα ποτήρι σαμπάνιας ή αφρώδους κρασιού ή ακόμα και παντς, σανγρία ή πίμς. Θα πρέπει επίσης να υπάρχουν αναψυκτικά και χυμοί, ειδικά εάν υπάρχουν και παιδιά.

Ποτά κατά τη διάρκεια του γεύματος
Κατά την διάρκεια του γεύματος μπορείτε να επιλέξετε σαμπάνια ή κάποιο αφρώδες κρασί, όμως εμείς θα προτείναμε κάποιο καλό κόκκινο ή λευκό κρασί. Συνήθως σε κάθε τραπέζι υπάρχει ένα κόκκινο και ένα λευκό. Κατά παραγγελία πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμοι χυμοί, μπύρες, αναψυκτικά. Στο τραπέζι απαραίτητο έκτος από τα δύο μπουκάλια του λευκού και κόκκινου κρασιού πρέπει να υπάρχουν και μπουκάλια με νερό.

Ποτά για την τούρτα
Παραδοσιακά είναι η σαμπάνια ή ένα πολύ καλό αφρώδες κρασί.

Ποτά κατά την διάρκεια του πάρτι
Παραδοσιακά τα ποτά που σερβίρονται κατά την διάρκεια του πάρτι είναι ουίσκι, βότκα, τεκίλα, τζιν και κρασί. Από εκεί και πέρα τα μη-αλκοολούχα ποτά συνήθως είναι τοματοχυμοί, αναψυκτικά και σόδες, τόνικ, και φρουτοχυμοί όπως πορτοκάλι και λεμόνι.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.