Minx μια νέα μόδα στα νύχια

Ήρθε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αμερική, είναι μια καινούρια τεχνοτροπία που σίγουρα θα τη λατρέψεις. Ξέχνα τα βερνίκια,που σε κάνουν να περιμένεις πόση ώρα να στεγνώσουν, που ξεβάφουν και σου απαγορεύουν τις δύσκολες δουλειές! Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.


Η εταιρεία Minx κυκλοφόρησε μια νέα εκδοχή του βαψίματος, που αντικαθιστά το βερνίκι με stickers όπου εφαρμόζονται στα νύχια, ουσιαστικά δηλαδή είναι αυτοκόλλητα που από ότι λένε είναι ίδι α με αυτά που κολλάνε στα οχήματα της Formula 1. Το είδαμε στο Sex And The City 2 με τη Samantha να προτιμά τα χρυσά stickers ενώ όλες οι ηθοποιοί, οι τραγουδίστριες και οι celebrities τα αγάπησαν και τα υποστήριξαν κατευθείαν.


Που θα τα βρείτε? Τα studio και τα ινστιτούτα αισθητικής ήδη χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική, όμως μπορείτε να τα κάνετε και μόνες σας!


Πώς? θα παραγγείλετε από το διαδίκτυο μια σειρά και θα χρειαστείτε ένα πιστολάκι μαλλιών, λένε ότι χρειάζεται ειδική λάμπα αλλά και το σεσουάρ κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Θα λιμάρετε τα νύχια σας καλά, για να εφαρμόσει όσο το δυνατόν καλύτερα το sticker, έπειτα θα το ζεστάνετε και θα το τοποθετήσετε στο νύχι και αυτό ήταν! Κρατάει ως 2 εβδομάδες ενώ δεν παθαίνει κάτι από το νερό. Έχει πολλά σχέδια και χρώματα, υπάρχουν και για πεντικιούρ ενώ τελευταία βγήκε η δυνατότητα να τυπώνουν επάνω του τη φωτογραφία που επιθυμείτε. Για να τα αφαιρέσετε δεν χρειάζεται ασετόν αλλά το πιστολάκι σας, αφού με τη θερμότητα μαλακώνουν και ξεκολλάνε εσείς απλά μετά τα τραβάτε και έτσι απλά ξεβάψατε τα νύχια σας.


Είναι η τέλεια επιλογή για την ημέρα του γάμου σας, για να μην ανησυχείτε αν χαλάσει η ξεβάψει το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας. Αν τα επιλέξετε για την ημέρα αυτή να ξέρετε ότι το γαλλικό σχέδιο είναι διαθέσιμο ενώ έχουν και stickers όπου προορίζονται για τη νύφη αφού τα σχέδια που έχουν μοιάζουν με δαντέλα! Minx….δοκιμάστε το!

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.