Τι είναι το μόνιμο μακιγιάζ

To μόνιμο μακιγιάζ ανήκει στην κατηγορία των «μικρών επεμβάσεων που επιτυγχάνουν μεγάλες αλλαγές». Το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι ένας συνδυασμός τέχνης και επιστήμης με μοναδικό στόχο την άψογη εμφάνιση και την ομορφιά σας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ή ακόμα και για να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες προσώπου ή σώματος…

Προέρχεται από τη σύγκλιση δυο τεχνών, του τατουάζ και του μακιγιάζ και σκοπός του είναι να αναδείξει ή να διωρθώσει τα φυσικα χαρακτηριστικά μας.


Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε από τους γιατρούς, γυναικολόγους και δερματολόγους. Με το χρόνο κέρδισε τους δικούς του τίτλους τιμής, αποδεικνύοντας ότι είναι μία απλή και χωρίς κινδύνους αισθητική επέμβαση που μπορεί να υπάρξει μόνη της αλλά και να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με τις τεχνικές μη παρεμβατικής αισθητικής χειρουργικής.

Όσον αφορά στην αισθητική του χρησιμότητα, απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άντρες που θέλουν να διορθώσουν , να τελειοποιήσουν ή να τονίσουν κάποιο χαρακτηριστικό τους.

Μας παρέχει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός φυσικού αποτελέσματος ή πιο έντονου ανάλογα με τις προτίμηση και την διάθεση μας.

Όλες γνωρίζουμε πως τα φρύδια αποτελούν μέσο έκφρασης. Ξέρετε όμως πως το σχήμα των φρυδιών είναι αυτό που μπορεί να μεταβάλει την έκφραση μας ως προς την ένταση της αλλά και να δώσει μια άλλη εικόνα στο πρόσωπο μας;

  • το κάνουν να δείχνει συμμετρικό και φωτεινό
  • δημιουργούν ένα lifting-effect
  • επηρεάζουν την έκφραση του προσώπου και τονίζουν στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας
  • επηρεάζουν επίσης το πλάτος και το μήκος της μύτης, του μετώπου, του προσώπου, καθώς και το σχήμα και τον όγκο των ματιών σας

Στα μάτια, το μόνιμο μακιγιάζ, μπορεί να υπογραμμίσει το βλέμμα ανάμεσα στις βλεφαρίδες και να τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, να αλλάξει το σχήμα των ματιών (eye-liner) ή να τονίσει το ήδη υπάρχον.

Στα χείλη, με το μόνιμο μακιγιάζ, έχουμε την δυνατότητα επιλογής είτε ενός περιγράμματος σε φυσική ή πιο έντονη απόχρωση(lip-liner), είτε foul color, δηλαδή γέμισμα και μέσα από την γραμμή για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Άχρωμα, λεπτά ή ασύμμετρα χείλη ή ακόμα και ελλειπτικά χάρη στο μόνιμο μακιγιάζ μπορούν να γίνουν τέλεια και όσον αφορά το σχήμα αλλά και το χρώμα. Το μόνιμο μακιγιαζ είναι η ιδανική λύση πριν τη σιλικόνη ή το jel για όσες από εσάς το σκέφτεστε, σαφώς πιο οικονομικό και μακροχρόνιο.

Mara’Studio

Kallithea-Athens

Tel: 6947 01 69 01

e-mail: make.me.up.tattoo@gmail.com

www.looksexy.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.