Ψεύτικες βλεφαρίδες για τη νύφη

Έντονο βλέμμα για την πιο σημαντική μέρα σημαίνει ψεύτικες βλεφαρίδες! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένας τρόπος να ενισχύσετε το μακιγιάζ των ματιών σας, να δώσετε έμφαση στο βλέμμα και να μεταμορφωθείτε! Ειδικά για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής μας οι ψεύτικες βλεφαρίδες σχεδόν επιβάλλονται.

Σίγουρα θέλετε να έχετε μια φυσική και θηλυκή εμφάνιση τη μέρα του γάμου σας αλλά οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα απογειώσουν το βλέμμα σας. Αν διστάζετε και φοβάστε ότι το αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται ψεύτικο, δοκιμάστε διάφορα μήκη και πυκνότητες αρκετό καιρό πριν το γάμο και τραβήξτε φωτογραφίες ώστε να συγκρίνετε το πριν και το μετά!

 

Το ιδανικό είναι να αφήσετε έναν επαγγελματία να αναλάβει την τοποθέτηση των βλεφαρίδων σας, αφού είναι μια κίνηση που δεν την κάνουμε καθημερινά άρα και δεν υπάρχει η κατάλληλη εξάσκηση.

Μερικά μικρά μυστικά για να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες την ημέρα του γάμου σας:

  • Δοκιμάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες 1-2 εβδομάδες πριν τον γάμο σας ώστε να επιβεβαιώσετε οτι δεν θα προκληθεί κάποια αλλεργία ή οποιαδήποτε άλλη ενόχληση, να σκεφτείτε αν σας αρέσουν και κυρίως να συνηθίσετε την εικόνα του εαυτού σας!
  • Αφού έχετε απλώσει την βάση και πριν κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας αφαιρέστε προσεκτικά τις βλεφαρίδες από την θήκη τους και βάλτε μία σταγόνα από την ειδική κόλλα (προσφέρεται μαζί με τις ψεύτικες βλεφαρίδες) στην άκρη της πρώτης βλεφαρίδας. Προσέξτε με την ποσότητα. Το ιδανικό είναι να μην προεξέχει η κόλλα γύρω απο την βλεφαρίδα, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι έχετε βάλει περισσότερη από όσο πρέπει. Σε αυτή την περίπτωση πάρτε την περίσσια ποσότητα με μια μπατονέτα. Εφαρμόστε την βλεφαρίδα όσο πιο κοντά γίνεται στην ρίζα των φυσικών βλεφαρίδων και πιέστε ελαφρά.
  • Συνεχίστε και με την δεύτερη και περιμένετε μερικά λεπτά.
  • Μακιγιάρετε τα μάτια σας κανονικά και περάστε πολλές στρώσεις μάσκαρα ώστε οι φυσικές και οι ψεύτικες βλεφαρίδες να αναμειχθούν μεταξύ τους και να δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Χτενίστε τις με ειδικό βουρτσάκι.
  • Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ και να καλύψετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, σε περίπτωση που η κόλλα φαίνεται πάνω από τις βλεφαρίδες σας, τραβήξτε μία λεπτή γραμμή με μαύρο αϊλάινερ.
  • Για να τις αφαιρέσετε, πιάστε από την εσωτερική γωνία και τραβήξτε τραβήξτε σιγά -σιγά κρατώντας ταυτόχρονα το μάτι μισόκλειστο.

Στο «νεσεσέρ ανάγκης» που θα έχετε δώσει να κρατάει μια φίλη σας κατά την διάρκεια του μυστηρίου (αλλά και την ώρα της δεξίωσης) βάλτε το σωληνάριο της κόλλας και μια δύο οδοντογλυφίδες. Για την περίπτωση που οι ψεύτικες βλεφαρίδες σας ξεκολλήσουν, βάλτε μία σταγόνα κόλλας σε μία οδοντογλυφίδα και προσθέσετε λίγο στη βάση της βλεφαρίδας. Κρατήστε την εκεί μέχρι να κολλήσει.

Είστε έτοιμες να μαγνητίσετε τους πάντες με μια μόνο ματιά σας!

Της Γεωργίας Κωτσιοπούλου

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.